125CC motor önerisi

KRZMNİTK

Hectopat
Merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım. Ben 17 yaşında 190 boy ve 75 kiloda bir arkadaşım. Yaklaşık 5 aydır Honda ctiva scooter kullanıyordum ve yeni bir şeyler almak istiyorum. Baktığım modeller KTM RC125, CBR125, YZF R125 ve GSX r125. Görünüşlerine baktığımda kesinlikle açık ara KTM RC 125 daha hoşuma gitti. Size sorma sebebim aldığı parayı hakedecek bir motor mudur, görünüşünden dolayı aldığıma pişman olur muyum veya öbür modellerin bariz bir artısı var mı?

Merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım. Ben 17 yaşında 190 boy ve 75 kiloda bir arkadaşım. Yaklaşık 5 aydır Honda ctiva scooter kullanıyordum ve yeni bir şeyler almak istiyorum. Baktığım modeller KTM RC125, CBR125, YZF R125 ve GSX r125. görünüşlerine baktığımda kesinlikle açık ara KTM RC 125 daha hoşuma gitti. Size sorma sebebim aldığı parayı hakedecek bir motor mudur, görünüşünden dolayı aldığıma pişman olur muyum veya öbür modellerin bariz bir artısı var mı?

Hocam KTM 125RC vereceğin parayla inan 250'lik al A1 ehliyen varsayıyorum 4K ceza öde boş ver o para verilmez.

125cc motora bu paralar verilmez, zengin olsan da verilmez.

Saydığın motorların hepsi saçma sapan motorlar, herhangi birini alırsan pişman olacaksın.

A2 ehliyet alana kadar CB125e al, ardından satıp R25 alırsın.

125cc racing alıp bu boy bu kiloyla tam gaz 100 le gidersin artık.

125cc motora bu paralar verilmez, zengin olsan da verilmez.

Saydığın motorların hepsi saçma sapan motorlar, herhangi birini alırsan pişman olacaksın.

A2 ehliyet alana kadar CB125e al, ardından satıp R25 alırsın.

125cc racing alıp bu boy bu kiloyla tam gaz 100 le gidersin artık.
Hocam benim motordaki amacım muhtemelen hiç bir zaman öyle aşırı hız yapayım şöyle makas atayım böyle makas atayım olmucak. Zaten üstüne milli voleybolcuyum ilk önceliğim her zaman kendimi korumak olucak. Şu anki motor alma amacımda hiç değilse dış görünüşü şekilli şukullu bi şey olsun kendimi iyi hissedeyim ve okuldan eve okuldan antrenmana giderken aileme yük olmayayım. Üstüne yalanda söylemeyeyim a2 için 1.5 yıl beklemek gözümü biraz korkutuyor bu seçenekler olmasa bile önerebileceğiniz başka motor var mıdır acaba kriterlerimi karşılayan.
Edit:Ayrıca belirteyim bi ara cross motorlara da bakıyordum biliyorsunuzdur belki ankara incekte oturuyorm ve her yer tarla oralara girip çıkmakta scooterla bile olsa bi keyif veriyordu ve cross olarakra Wr125R bakmıştım

Hocam KTM 125RC vereceğin parayla inan 250'lik al A1 ehliyen varsayıyorum 4K ceza öde boş ver o para verilmez.
Hocam öneriniz öneri verirken mantıklı ve doğru görünebilir ancak eylemi yapsn kişi ben olunca biraz tedirgin etmiyor değil. Aslında babaöın da polis çevirirse ehliyeti göster geç cc ye bakmaz gibi bir teorisi var ama insan yine de biraz tedirgin oluyor

Hocam benim motordaki amacım muhtemelen hiç bir zaman öyle aşırı hız yapayım şöyle makas atayım böyle makas atayım olmucak. Zaten üstüne milli voleybolcuyum ilk önceliğim her zaman kendimi korumak olucak. Şu anki motor alma amacımda hiç değilse dış görünüşü şekilli şukullu bi şey olsun kendimi iyi hissedeyim ve okuldan eve okuldan antrenmana giderken aileme yük olmayayım. Üstüne yalanda söylemeyeyim a2 için 1.5 yıl beklemek gözümü biraz korkutuyor bu seçenekler olmasa bile önerebileceğiniz başka motor var mıdır acaba kriterlerimi karşılayan.
Edit:Ayrıca belirteyim bi ara cross motorlara da bakıyordum biliyorsunuzdur belki ankara incekte oturuyorm ve her yer tarla oralara girip çıkmakta scooterla bile olsa bi keyif veriyordu ve cross olarakra Wr125R bakmıştım

Hocam öneriniz öneri verirken mantıklı ve doğru görünebilir ancak eylemi yapsn kişi ben olunca biraz tedirgin etmiyor değil. Aslında babaöın da polis çevirirse ehliyeti göster geç cc ye bakmaz gibi bir teorisi var ama insan yine de biraz tedirgin oluyor
Honda CB 125 öneririm her işini görür.

Ayrıca 126 CC bile olsa ceza yersin, bakmıyor diye bir şey yok hiç acımıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı