Tipinin çirkin olması dışında.Kesinlikle Pulsar NS125 absde bulunuyor ve hint malı bir motor. Diğer arkadaşların dedikler motorlardan bir hayır gelmez. Sakın ama sakın RKS Benelli qj yuki Mondial bu motorlara bulaşma!
Aslında fiyat fark etmez ama fiyatlar hakkındada çok bilgili değilim sahibinden mesela MT125 bakıyorum aralarda farklar oluyor ama yine de fiyatı 100-130 arası olursa ve abs bulunursa daha iyi olur.
Benelli düşünüyordum istek listemde 2. ydi ancak kronik motor diye duydum ve tavsiye etmeyenlere denk geldim ayrıca abs de yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...uk-kampanyalar-icin-arayiniz-1188163827/detay
Bu motor nasıl hocam bu srknın değişik modeli dolu bir türlü çözemedim qj diyor srk125r diyor srk125s diyor.
Hocam baktımda 2. eli 200k diyor fiyat fark etmez demeseymişim keşkeortalama 100-130 çok zorlarsak 150 verebilirim.
Hocam şu an srk125s motoru kullanıyorum daha 500 km deyim ufak bir kazam oldu 200 km de 1 hafta içinde bayi parçaları sipariş etti ve taktılar misler gibi de kullanıyorum motor hakkında sorunuz varsa yanıtlayabilirim bu arada 2024 değil de 2023 versiyonunu almanızı öneririm 2023 de abs var malum.
Baktım baya yakışıklı bi motor aslında ve 0 ı 120 bin acaba izmirde 0 ını nerde bulabilirim kral aşırı hoşuma gittiKesinlikle Pulsar NS125 absde bulunuyor ve hint malı bir motor. Diğer arkadaşların dedikler motorlardan bir hayır gelmez. Sakın ama sakın RKS Benelli qj yuki Mondial bu motorlara bulaşma!
Aslında baya yakışıklıTipinin çirkin olması dışında.
Hocam şu an srk125s motoru kullanıyorum daha 500 km deyim ufak bir kazam oldu 200 km de 1 hafta içinde bayi parçaları sipariş etti ve taktılar misler gibi de kullanıyorum motor hakkında sorunuz varsa yanıtlayabilirim bu arada 2024 değil de 2023 versiyonunu almanızı öneririm 2023 de abs var malum.
Ben Benelli ile srk 125s arası kalmıştım bunu aldım hem deposu daha haşmetli gözüküyor gören herkes 250 CC sanıyor hem de teknoloji ve abs olarak üstün Benelli srknın yanında çocuk gibi kalıyor.
Tek sorunu 2. el pazarı yok denecek kadar az satma imkanınız biraz zor takasa gider anca.
Baktım bayağı yakışıklı bir motor aslında ve 0'ı 120 bin acaba İzmir'de 0'ını nerede bulabilirim kral aşırı hoşuma gitti.
Aslında bayağı yakışıklı.
Hocam ben Benelli eskiden düşünüyordum şimdi srk125s düşünüyorum bir de qj var ne farkı var onların çözemedimde. Ayrıca az önce arkadaşın biri Pulsar NS125 atmış bayağı hoşuma gitti bayideki sıfır fiyatı ikisinin de 120 bin hemen hemen hangisi daha iyidir? Acaba.
Bak dostum o srk125s Benelli 125s dediğin motorla bir kaza yaptın mı çöp olacak hurda gibi durur parçasınıda bulamazsın servisler zaten ilgisiz. NS125 hint malı onlara göre çok daha kaliteli ve bajajın servis ve parça bulunabilirliği kesinlikle çok daha iyi. O qj RKS Benelli gibi markalara bulaşma 2 ay parça beklersin.
Baktım bayağı yakışıklı bir motor aslında ve 0'ı 120 bin acaba İzmir'de 0'ını nerede bulabilirim kral aşırı hoşuma gitti.
Aslında bayağı yakışıklı.
Hocam ben Benelli eskiden düşünüyordum şimdi srk125s düşünüyorum bir de qj var ne farkı var onların çözemedimde. Ayrıca az önce arkadaşın biri Pulsar NS125 atmış bayağı hoşuma gitti bayideki sıfır fiyatı ikisinin de 120 bin hemen hemen hangisi daha iyidir? Acaba.
Hocam parça olarak srk125s de şu an bütün parçalar var bilip bilmeden konuşmayın olmayan parçaları Çin'den sipariş edip en geç 1 aya geliyor ama bütün parçalar var bakın bluemotordan bende kaza yaptım 200K'mde depo grenajım ve arka fren pedalım kırıldı 1 hafta içinde sipariş edip takıp bana verdiler direk parça olarak sıkıntısı kalmadı. Tabii ki de ns 125 görüntüsü hoşuna gittiyse onu al çünkü ns 125'in hem parça hem de 2. el pazarında sorunu yok satabilirsin ama benim motoru yani srk125s satamazsın anca pazarlık yoluyla.
Hocam qj bütün Çinli motorları satın aldı neredeyse o yüzden 2024 modeli srknın qj oldu ama onda abs yok tercih etmenizi önermem 2023 modeli alabilirsiniz parça konusunda sıkıntısı yok ama dediğim gibi ikinci el pazarı kuvvetsiz ns 125i sevdiyseniz onu alın. Ama tabii ki de benim gönlüm her zaman srk125s de gelen geçen 250CC zannediyor.
Hocam parça olarak srk125s de şu an bütün parçalar var bilip bilmeden konuşmayın olmayan parçaları Çin'den sipariş edip en geç 1 aya geliyor ama bütün parçalar var bakın bluemotordan bende kaza yaptım 200K'mde depo grenajım ve arka fren pedalım kırıldı 1 hafta içinde sipariş edip takıp bana verdiler direk parça olarak sıkıntısı kalmadı. Tabii ki de ns 125 görüntüsü hoşuna gittiyse onu al çünkü ns 125'in hem parça hem de 2. el pazarında sorunu yok satabilirsin ama benim motoru yani srk125s satamazsın anca pazarlık yoluyla.
Hocam qj bütün Çinli motorları satın aldı neredeyse o yüzden 2024 modeli srknın qj oldu ama onda abs yok tercih etmenizi önermem 2023 modeli alabilirsiniz parça konusunda sıkıntısı yok ama dediğim gibi ikinci el pazarı kuvvetsiz ns 125i sevdiyseniz onu alın. Ama tabii ki de benim gönlüm her zaman srk125s de gelen geçen 250CC zannediyor.
Bak dostum o srk125s Benelli 125s dediğin motorla bir kaza yaptın mı çöp olacak hurda gibi durur parçasınıda bulamazsın servisler zaten ilgisiz. NS125 hint malı onlara göre çok daha kaliteli ve bajajın servis ve parça bulunabilirliği kesinlikle çok daha iyi. O qj RKS Benelli gibi markalara bulaşma 2 ay parça beklersin.
Ben mi bilmeden konuşuyorumaynı motor bende de vardı qj olan hali. Debriyajım kırılmıştı ve gidon yamulmuştu 1.5 ay parça bekledim serviste hurda gibi yattı motor her yere baktım hiçbir parçasını bulamadım o motorun. Çin malı pişmanlıktır. . Ayrıca bluemotor dediğiniz sitedeki parçaların sorun bakalım yüzde 80'i bile fabrikada varmıymış ben deneyimlediğim için konuşuyorum Çin malı almayın aldırmayın.
Yani bence de 125'lik bir motora 100bin üstü çok fazla 80 bine TVS Raider alıp kalan paranıda biriktirip 250CC motora geçebilirsin mesela.Hocam ben genel bir soru soracağım bir arkadaşım 120 bin TL 125CC icin gereksiz para gerek yok diyor sizce haklı mı? Yani diyoki CC başına 1000 TL diyor. Sizce saçma bir düşüncemi haklı düşüncemi. Ona göre motora Max 70-90 diyor zorlarsa 100 diyor.