125CC motor tavsiyesi

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
A2 ehliyet çok pahalı geldiği için A1 ehliyet almayı düşünüyorum. Motor okula git gel için lazım çok yüksek CC alıp hırslanıp hız yapmak istemiyorum. Aklımda ki motorlar; Benelli BN125, RKS TNT202, TVS Raider 125 emin olmamakla birlikte pahalı 125 CC'lik 2 tane motor daha var aklımda. Benelli 125s, KTM Duke 125. Benelli 125 s Sahibinden'de var 40bin TL'lik tramer var şase işlemsiz 13 bin km de 45k para istiyor. Bir de şöyle bir KTM Duke var https://shbd.io/s/DkbdpaUZ. Burada Çin malı olmayan tek TVS Raider ve KTM Duke var biliyorsunuz ki 2005 yılından beri Benelli bir Çin malıdır. Sizce hangi modeli alayım. Benim şahsi fikrim RKS TNT202 almak parçası ucuz ve bulması kolay olur diye düşünüyorum. Ayrı yeten abs var motorda başlangıç motoru için abs büyük bir artı. Sırf Çin malı diye ön yargı beslemek istemiyorum birçok insan Çin malını kötülüyor ama bilip bilmeden Benelli'yi göklere çıkarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Hangi motoru tercih etmeliyim?

A2 ehliyet çok pahalı geldiği için A1 ehliyet almayı düşünüyorum. Motor okula git gel için lazım çok yüksek CC alıp hırslanıp hız yapmak istemiyorum. Aklımda ki motorlar; Benelli BN125, RKS TNT202, TVS Raider 125 emin olmamakla birlikte pahalı 125 CC'lik 2 tane motor daha var aklımda. Benelli 125s, KTM Duke 125. Benelli 125 s Sahibinden'de var 40bin TL'lik tramer var şase işlemsiz 13 bin km de 45k para istiyor. Bir de şöyle bir KTM Duke var https://shbd.io/s/DkbdpaUZ. Burada Çin malı olmayan tek TVS Raider ve KTM Duke var biliyorsunuz ki 2005 yılından beri Benelli bir Çin malıdır. Sizce hangi modeli alayım. Benim şahsi fikrim RKS TNT202 almak parçası ucuz ve bulması kolay olur diye düşünüyorum. Ayrı yeten abs var motorda başlangıç motoru için abs büyük bir artı. Sırf Çin malı diye ön yargı beslemek istemiyorum birçok insan Çin malını kötülüyor ama bilip bilmeden Benelli'yi göklere çıkarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Hangi motoru tercih etmeliyim?

Benelli önermem. Raider iyidir. NS125'te önerebilirim.

TNT 202'yi A1 ile süremezsiniz.
Benelli bir nebze olabilir ama Hintli seçenekler varken çok da tavsiye etmem.
Honda CB125R bakabilirsiniz, 2018 moelleri çok pahalı değil.
Bajaj NS125 bakabilirsiniz.

TNT 202'yi A1 ile süremezsiniz.
Benelli bir nebze olabilir ama Hintli seçenekler varken çok da tavsiye etmem.
Honda CB125R bakabilirsiniz, 2018 moelleri çok pahalı değil.
Bajaj NS125 bakabilirsiniz.
Hocam bu önerdiğiniz modeller pahalı ve 2. Ellerinin km leri çok yüksek ve onlar uzun yol motoru ben şehir içinde gezeceğim alt üst 2. Elde verebileceğim 50 bin TL var a2 ehliyet alırım gerekirse tnt202 çok hızlı bir motor değil. Bajaj Pulsar falan 50 bine 2. Elleri var ama hepsi 60 70 bin km de. O km deki motora o para bence gereksiz.

Benelli önermem. Raider iyidir. NS125'te önerebilirim.
Hocam bajaj Pulsar önermeyin lütfen. O motorların 2. Ellerinin hepsinin haşadı çıkmış 60 bin km de motora 58 bin vermek akıl kârı değil düzgün alacak olsam bir Pulsar veya bajaj'a en az 120 bin vermem lazım. O paranın da üstüne az daha koyar gider bir Citroen Saxo alırım zaten ne işim var motorla. Bajaj ve pulsar önermeyin onlar çok pahalı. Pulsar modelinde tek ns 125 düşünüyorum şuanlık ama onunda görünüşü benim hoşuma gitmiyor:D ve fiyatıda 10 bin daha yüksek bu listedeki motorlardan

Son düzenleme:
A1 ve A2 için fiyatlar nedir devlete ödeyceğim haricinde A2 ehliyete 10 bin TL kayıt oldum.

Hocam bende bugün A2'ye kayıt olacağım 12.5 fiyat aldım.

Hocam bajaj ve Pulsar önermeyin lütfen. O motorların 2. ellerinin hepsinin haşadı çıkmış 60 bin km de motora 58 bin vermek akıl kârı değil düzgün alacak olsam bir Pulsar veya Bajaj'a en az 120 bin vermem lazım. O paranın da üstüne az daha koyar gider bir Citroën saxo alırım zaten ne işim var motorla. Bajaj ve Pulsar önermeyin onlar çok pahalı.

O zaman en mantıklı seçenek TVS Raider oluyor hocam.

O zaman en mantıklı seçenek TVS Raider oluyor hocam.
Rks tnt 202 yi neden önermiyorsunuz hocam beygir hariç herşeyiyle tvs raider dan daha iyi duruyor epeyce torklu fazla kronik sorunu yok. Tvs raiderda 90 dan sonra titreme başlıyor 10000 km de bir gösterge gidiyor ve kronik vitesi yanlış gösteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı