125CC motor tavsiyesi

Giray Şener

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben uzun zamandır araştırıyorum ama bir türlü aklımda bir şey kesinleşmedi. 18 yaşındayım, 125CC başlangıç için motor almak istiyorum. TVS Raider 125, NS125 arasında kaldım. Şu anlık bütçede çok sorun yok yeter ki bir sıkıntı çıkartmasın. ABS'ye önem veriyorum. Yeni başlayacağım için frenleri benim için önemli, görünüş olarak TVS'ninkini çok beğeniyorum.

Ayrıca şunu da ekleyeyim öncesinde 2 sene (4600km) elektrikli bisiklet kullandım biraz yol tecrübem var denebilir

Bana ne önerirsiniz ya da söylemek istediğiniz, vermek istediğiniz tavsiyeler nelerdir?

Son düzenleme:
Ben oyumu PCX'ten yana kullanıyorum bütçe varsa. E

Bütçede sıkıntı yoksa GSXS 125 bakabilirsiniz.
bencede güzel bir başlangıç gsxs125 veya ktm duke 125 lerede bakabilirsin tavsiyem japon markaları(yamaha,honda suzuki) veya hint markaları(ktm) üzerinden alman italyan markalarıda(Apprilla,benelli) güzeldir ve genel olarak bu markalarda dayanıklılık perfonmans ve kaliteye önem verdikleri için başlangıç için güzel seçenekler olabilir.

Racing görünümündeki motorları sevmiyorum TVS şu sıralar içime daha çok sinmeye başladı sadece ABS olmadığı için biraz endişeliyim onun hakkında söyleyebilecek bir şeyiniz var mı?

Racing görünümündeki motorları sevmiyorum TVS şu sıralar içime daha çok sinmeye başladı sadece ABS olmadığı için biraz endişeliyim onun hakkında söyleyebilecek bir şeyiniz var mı?

ABS motor almak bence daha iyi bir tercih. ABS, yağmurlu hava olsun veya istenmeyen bir durumda tekerlerin kitlenmesini önler kontrol hakimiyetine yardımcı olur. TVS'ye gelince bence bütçede sıkıntı yoksa başka modellere yönelmek daha iyidir, bu racing dediğimiz kategoride olmak zorunda değildir öncelikle motorda ne aradığımız önemli ona göre bir tercih yapmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe konusunu şöyle düzelteyim 120.000 civarlarında bütçem var, TVS'yi bu kadar söyleme sebebim hem fiyat açısından çok cazip olması, görünüşü, hızı, diğer detayları (start/stop, USB desteği, bagaj boyutu, az yakması) gibi özellikleri beni kendisine çok çekti ancak işte bunun da sorunu ABS olmaması onun eksikliğini giderebilmemin bir yolu var mı lastiği değiştirmek vs gibi?
Ayrıca bu motorun frenlerinin küçük ABS etkisi yarattığı hakkında bir duyum almıştım bilgisi olan var mı?

VOGE R125.

Teker değiştirenler var ama ABS gibi olmaz hiçbir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…