125CC motor tavsiyesi

levendoski

Decapat
Daha fazla  
125CC cross veya enduro motor ariyorum. 2. el alacagim buyuk ihtimalle, ne onerirsiniz?

Race 125'ten başka seçenek yok. 40-50 bin TL civarlarına eski model Cross'a benzetilmiş CG altyapılı motorlardan da bulabilirsin. Race 125 seni tatmin edeceğini zannetmiyorum.

Hocam A1 ehliyete uygun mu aprilla RX 125 bilmedigimden soruyorum.

Evet uygun.

Önerim 125 CC cross-enduro yerine TVS Raider125 gibi bir motorla vites ve motor dengesi manevrası vs şeyleri öğrenip A2 aldığınızda güzel bir enduro-cross almak daha mantıklıdır.

Evet uygun.

Önerim 125 CC cross-enduro yerine TVS Raider125 gibi bir motorla vites ve motor dengesi manevrası vs şeyleri öğrenip A2 aldığınızda güzel bir enduro-cross almak daha mantıklıdır.

Hocam ben 1-2 yil icerisinde bir sıkıntı cikmazsa yurt disina gidecegim motorda aileme kalacak ailemde cross veya enduro seviyor naked vb istemiyor.

Adamakıllı okumadım çok pardon hem 2. el Japon her türlü 0 Çinli motorlardan daha çok güven veriyor.

Japon genel olarak iyi evet ve 2.el Japon 0 Çin'den de daha iyi evet ama her Çin aynı değil. Ayrıca 2.el Japon parasına yeri geliyor 2 tane sıfır Çinli motor alıyorsun beygirleri eş değer olacak şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…