Selamlar, yakın zamanda motor almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. Aklımda şimdilik arora MT125 modeli var. Bütçem 40-50-60 bin, 2. el öneriler de olabilir.
Hocam CG alıp 200'lük yap.
Selamlar, yakın zamanda motor almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. Aklımda şimdilik arora MT125 modeli var. Bütçem 40-50-60 bin, 2. el öneriler de olabilir.
Aslan be isminin hakkını veriyor.
Hocam CG alıp 200'lük yap.
Patlar o CG toplama motorlar patlıyor genelde sağlam dikkatli kullanmak lazım kullanıcı köyde kullanan dayı değilse imkansız yani.
Patlamayan motor illaki olur ama genelde illaki patlıyor imkansıza yakın ya bugün ya 10 yıl sonra o belli olmuyor ama güzel oluyor yükseltmesi .Bizimkiler patlamıyor hocam tanıdığım herkes CG ya da ona benzeyen motorları 125'lik olarak alıp zamanla 200-225 arasına kadar yükseltiyor sonra uçuyoruz.
Küba'nın cup motorlarına bakabilirsin çok estetik takıntın yoksa o bütçeye 0 bulabilirsin güzel motorlar oluyor genelde bir de arada bir A101e apec serisi geliyor 35 40'a 125'lik güzel motor gündelik kullanım için. Fakat sağa sola gazlamaya gidilir mi bilmem.
Patlamayan motor illaki olur ama genelde illaki patlıyor imkansıza yakın ya bugün ya 10 yıl sonra o belli olmuyor ama güzel oluyor yükseltmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.