125CC motor tavsiyesi

Valances

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda motor almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. Aklımda şimdilik Arora MT125 modeli var. Bütçem 40-50-60 bin, 2. el öneriler de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arora MT125 leştir. İmkanınız varsa Japon'lara bakın ama illa ucuz olacaksa Benelli 125S tavsiye ederim, o da pahalı gelirse RKS'den bir şeyler bakabilirsiniz ama Arora'ya kadar düşmektense bütçe yükseltmek için kredi çekin veya iki üç ay daha birikim yapın.

Normalde kesinlikle Çin malı önermem ama bu bütçede çok bir seçenek yok. Mondial drift ikinci el olarak olabilir. TVS Raider de 60-70 bin bandında bulursan çok daha kaliteli ve iyidir. Scooter dersen seçenek daha fazla Honda activa s olur, Hero dash olur, TVS Jüpiter olur.

Patlar o CG toplama motorlar patlıyor genelde sağlam dikkatli kullanmak lazım kullanıcı köyde kullanan dayı değilse imkansız yani.

Bizimkiler patlamıyor hocam tanıdığım herkes CG ya da ona benzeyen motorları 125'lik olarak alıp zamanla 200-225 arasına kadar yükseltiyor sonra uçuyoruz.

Selamlar, yakın zamanda motor almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. Aklımda şimdilik arora MT125 modeli var. Bütçem 40-50-60 bin, 2. el öneriler de olabilir.

Küba'nın cup motorlarına bakabilirsin çok estetik takıntın yoksa o bütçeye 0 bulabilirsin güzel motorlar oluyor genelde bir de arada bir A101e apec serisi geliyor 35 40'a 125'lik güzel motor gündelik kullanım için.Fakat sağa sola gazlamaya gidilir mi bilmem.

Bizimkiler patlamıyor hocam tanıdığım herkes CG ya da ona benzeyen motorları 125'lik olarak alıp zamanla 200-225 arasına kadar yükseltiyor sonra uçuyoruz.
Patlamayan motor illaki olur ama genelde illaki patlıyor imkansıza yakın ya bugün ya 10 yıl sonra o belli olmuyor ama güzel oluyor yükseltmesi .

Yalnız yükseltilmiş motorların egzozları aşırı sıcak geçen ay şortla motora binerken 2 kere baldırım egzoza değdi fena bir yanma şekli hala sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…