125CC scooter önerisi

Foxy1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım, bu yaz A1 ehliyet alacağım ve yazın çalışarak bir motor almayı düşünüyorum, bütçem 120ye kadar çıkabilir diye düşünüyorum, kendimce biraz araştırma yaptım ve Honda dionun iyi bir seçenek olduğunu düşündüm sizin fikriniz nedir? İhtiyaçlarımı neler beklediğimi yazayım.
•Öncelikle günde en az 20km yapacağım.
•İlk motorum olacağı için parçasının ucuz olmasını istiyorum.
•Öğrenci olduğum için yakıtının düşük olması önemli.
•Beni yarı yolda bırakmayacak kroniği az olan, düzenli bakım yaptıktan sonra arkama baktırmayacak bir motor istiyorum.
•Ayrıca 1 2 sene sonra satarken elimde kalmamasını istiyorum, piyasası olursa iyi olur.
•Otomatik motor istiyorum şehir içi. Kullanacağım, ehliyetimide otomatik almayı düşünüyorum 125CC'de vites gereksiz geliyor bana belki 18imde vitesli alirim.
•Ayrıca çok da olmasa bile hafif performans istiyorum trafiğe uyum sağlamak için, ucundan bir otobanda sırıtmasın.
Bunların sonucunda dio iyi bir seçenek diye düşünüyorum 2024 sıfır çıkaracağım önerileriniz varsa bekliyorum, sıfır almak tercihim şu anlık rodajını kendim yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ben bir kurye abiyle konuştum NMAX daha performanslı ama arıza olursa daha masraflı. PCX daha konforlu ve sorun çıkarırsa daha az masraflı demişti. İsteklerine bakarsak PCX sana göre daha uygun.

Aslında şu an parça konusu falan sıkıntı olmadığını düşünüyorum, zaten dikkatli kullanacağım ayrıca bütün koruma malzemelerini alacağım. Bana bakımları aksatmadıkça sorun çıkarmayacak, Okula gidip gelirken bayırlarda tıkanmasın, az da olsa performansı olan bir motor istiyorum, hakıt tüketimi zaten scooterlarda çok değil aradaki fark önemsiz, şu an NMAX almayı düşünüyorum sanırım, sizce NMAX alınır mı? 1 2 sene sonra satarken sıkıntı yaşar mıyım? Bir de ilk motor olarak alınır mı? En önemlisi bu, bütçem varken iyi bir şey almak istiyorum.

Aslında şu an parça konusu falan sıkıntı olmadığını düşünüyorum, zaten dikkatli kullanacağım ayrıca bütün koruma malzemelerini alacağım. Bana bakımları aksatmadıkça sorun çıkarmayacak, okula gidip gelirken bayırlarda tıkanmasın, az da olsa performansı olan bir motor istiyorum, hakıt tüketimi zaten scooterlarda çok değil aradaki fark önemsiz, şu an NMAX almayı düşünüyorum sanırım, sizce NMAX alınır mı? 1 2 sene sonra satarken sıkıntı yaşar mıyım? Bir de ilk motor olarak alınır mı? En önemlisi bu, bütçem varken iyi bir şey almak istiyorum.

PCX'le de aynı şekil dağ bayır geçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı