Diğer 125x65cm Bilgisayar Masası 2.379 TL

Makaleler
1
Daha fazla  

Uzun zamandır böyle ideal bir masa görmemiştim. Forumda soran çok arkadaşımız var.

Ürünü deneyimlemedim ama yeterince bu tür ürünleri anladığımı düşünerek rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Dileyen Amazon kuponu vs. varsa biraz daha uyguna Amazon güvencesiyle de alabilir. Kendi sitesinde daha uygun çünkü fiyatı.

Artıları:
  • Masa üstünde tek kasa ve tek monitör düzenine uygun.
  • Masa altı kasa, masa üstü de tek ve iki monitör kullanımına uygun
  • Benzerlerine nazaran tablanın altında da demir profil olduğundan çok fazla sallanmayacaktır.
  • Masanın yönü değiştirği için kasa rafını ister sağa ister sola konumlandırabilirsiniz. Kasa koymasanız bile yazıcı vb. şeyler için de kullanılabilir.
  • Kendiliğinden kablo oluklarıyla geliyor iki tarafta da.
  • Derinlik olarak özellikle North Bayou gibi monitör kolu kullananlar için kolun tüm hareket kabiliyetini rahatlıkla kullanabileceğiniz kadar yeterli.
  • Benim gibi tüm bedenini masanın altına sokup dirsekler dahil kollarının tümünü masaya koyarak çalışanlar için de ideal bir derinliği var.
  • Montajını gerçekten doğru ve sağlam yaparsanız çok sallanacağını düşünmüyorum. Benzer masaların bazılarında ayaklar direkt üst tablaya monte oluyor ve maalesef çok sallanıyor. Bu masada tamamen demir profil iskelet üzerine tabla oturtulduğu için daha stabil.
  • Ahşap görünümü kendisine minimal, saksı ve masa lambası gibi süslemelerle Setup yapmak isteyenler için harika bir seçenek.
  • Kasa rafı ister sağa ister sola gelecek şekilde kullanılabiliyor. Kasasının içini görmek isteyenler sağa konumlandırabilir.

Eksileri:
  • Kablo kanalı gibi bir özelliği olmaması nedeniyle kabloların masanın arkasından sarkmaması için kendiniz kablo sepetleri veya klipsli kablo düzenleyiciler ile kablolamayı yapabilirsiniz.
  • Kasanız eğer akvaryum tipi kasaysa 24cm kasa rafı genişliği yeterli gelmeyecektir. Bu durumda masanın üstüne koymanız gerekiyor kasanızı.

Sandalye için enine 100 cm hareket alanı çok dar kalıyor ilgilenenlerin bilgisine.

https://app.hb.biz/46KyOHz3lCt0 Hepsiburada satılan şu ürün bana daha mantıklı geldi, daha büyük boyutlarda bir masa isteyenler için her türlü kullanıma uygun 2 monitör + kasayı masa üstüne rahatça koyabilirsiniz fiyat olarak da daha makul gibi duruyor, bir seçenek olarak paylaşmak istedim alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Sandalye için enine 100 cm hareket alanı çok dar kalıyor ilgilenenlerin bilgisine.
Şu anda kullandım masada sandalye alanım 95cm, senelerdir bunu dert edebileceğim bir rahatsızlık hiç yaşamadım. Tolöre edilebilir yani.

160cm eğer alan varsa harika olur ama belki arka kısımdan da ayaklara çapraz bir bağlantı yapılması gerekebilir eğer aşırı sallanma sorunu varsa. Alan büyüdükçe bu meretler çok sallanıyorlar hocam en ufak dokunuşta bile.

Fotoğraf gerçek mi AI mi anlayamadım.
Gerçek hocam

Tabikii alanı olanlar için söyledim zaten, aynı modelin daha küçük ölçülerde olanı da var, sallanma konusunda da profil demirleri ağır ve kalın üzerine de 2 monitör 1 kasa geldiğinde sallanma çok çok az bir seviyeye geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…