Çözüldü 127.0.0.1 engellendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Liary

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Spotify hesabıma giriş yapmaya çalışırken biliyorsunuz hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız oraya yönlendiriyor ve oturum açıyorsunuz. Benim tarayıcım Chrome daha önce böyle bir şey başıma gelmiyordu. 2 gün önce tekrardan hesabıma giriş yapacaktım fakat karşıma şöyle bir hata çıktı;

127.0.0.1 engellendi​

Bu sayfa bir uzantı tarafından engellendi.

• Uzantılarınızı devre dışı bırakmayı deneyin.
Err_blocked_by_clıent

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Spotify'a canlı desteğe de başvurdum yine çözüm bulunulamadı. Yüksek bir yetkiliye yönlendirildim onlarda yine bir çözüm bulamadı. Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm

Varsayılan tarayıcıyı Edge yapın ve oradan deneyin.

Chrome eklentileri sorun çıkarmış olabilir.

Varsayılan tarayıcıyı Edge yapın ve oradan deneyin.

Çözüm
Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin?

Arama çubuğuna varsayılan uygulamalar yazın.
Çıkan sayfada aşağı kaydırıp web tarayıcısını Chrome yerine Edge veya istediğiniz bir başka tarayıcı yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama çubuğuna varsayılan uygulamalar yazın.
Çıkan sayfada aşağı kaydırıp web tarayıcısını Chrome yerine Edge veya istediğiniz bir başka tarayıcı yapın.

Gerçekten işe yaradı çok teşekkür ederim fakat ben hep Edge'yi mi kullanacağım bundan sonra? Biraz sinir bozucu bir tarayıcı.

Gerçekten işe yaradı çok teşekkür ederim fakat ben hep Edge'yi mi kullanacağım bundan sonra. Biraz sinir bozucu bir tarayıcı.

Spotify hesabınıza giriceğiniz zaman bu işlemi yapın sonra değiştirirsiniz uzun bir şey değil zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…