12700F sistemde hangi parça değiştirilmeli?

zenta

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir tavsiye aldım hangileri değişse daha iyi olur arkadaşım H610M saçma olmuş dedi.

1700331378633.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam derdimi ne sen sor ne ben anlatayım keşke babam bana danışsaydı artık geri dönüş yok gibi :( sadece durumumun ne kadar kötü olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Hocam sistem ortalama 600W elektrik kullanacaktır PSU zorlanmaz fakat ani elektrik gitmeleri veya voltaj dalgalanmalarında şanszınız yoksa bütün sistemi kaybedenler bile var. O yüzden riske atmadan adam gibi 750W 80+ Gold bir PSU alın derim.

Hocam sistem ortalama 600W elektrik kullanacaktır PSU zorlanmaz fakat ani elektrik gitmeleri veya voltaj dalgalanmalarında şanszınız yoksa bütün sistemi kaybedenler bile var. O yüzden riske atmadan adam gibi 750W 80+ Gold bir PSU alın derim.

Hocam onun dışında geri dönüş yok bu sistem gelecek değiştirebilirsem dediğinizi yapmaya çalışacağım beni götürür mü?

Hocam onun dışında geri dönüş yok bu sistem gelecek değiştirebilirsem dediğinizi yapmaya çalışacağım beni götürür mü?

Götürür tabii hocam iyi bir sistem hayırlı olsun.

Hocam H610M anakartını değiştirmem gerekli mi sizce ayrıca PSU hariç başka parça eski veya uyumsuz olan var mıdır öneriniz nedir bir ihtimal gelmeden değiştirme ihtimalim var.

Hocam AMD öneririm açıkçası eğere ki bütçe varsa B650 alabilirsiniz ancak B650 DDR5 olduğundan bütçe gerekiyor. Yoksa B550'de olur en azından ileride daha iyi bir işlemci alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı