krakox Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #11 fewwzi dedi: Sığar çok büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... işlemcinin üzerindeki fanı kaldırmam gerekiyormu
fewwzi dedi: Sığar çok büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... işlemcinin üzerindeki fanı kaldırmam gerekiyormu
fewwzi Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 9400f RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 evet onu kaldırıcaksın tabiki sıvı soğutucunun işlemci soğutucusu gelicek oraya
krakox Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #13 fewwzi dedi: evet onu kaldırıcaksın tabiki sıvı soğutucunun işlemci soğutucusu gelicek oraya Genişletmek için tıkla... kalkan fanı başka yere takma olasılığı varmı? boşa durmasın fewwzi dedi: Sığar çok büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Sağ olasın yardımcı olduğun için, okuldan döndüm uyuyordum şimdi uyandım Son düzenleme: 6 Aralık 2024
fewwzi dedi: evet onu kaldırıcaksın tabiki sıvı soğutucunun işlemci soğutucusu gelicek oraya Genişletmek için tıkla... kalkan fanı başka yere takma olasılığı varmı? boşa durmasın fewwzi dedi: Sığar çok büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Sağ olasın yardımcı olduğun için, okuldan döndüm uyuyordum şimdi uyandım