DaffyGraphic Centipat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #21 the Prodigy dedi: 1 ay sonra da atar mısınız, bazen kullanım sonrası düşebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra SSD bozuldu tamamen. Şuan eski HDD'mi kullanıyorum. Fiyatıda 350'e düşmüş. Pişmanlık olduğunu anladım bunun. Fiyat neysede, bozulmasa iyiydi. 98% sağlığı vardı bozulduğunda.
the Prodigy dedi: 1 ay sonra da atar mısınız, bazen kullanım sonrası düşebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra SSD bozuldu tamamen. Şuan eski HDD'mi kullanıyorum. Fiyatıda 350'e düşmüş. Pişmanlık olduğunu anladım bunun. Fiyat neysede, bozulmasa iyiydi. 98% sağlığı vardı bozulduğunda.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.783 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 1 Nisan 2023 #22 DaffyGraphic dedi: 3 ay sonra SSD bozuldu tamamen. Şuan eski HDD'mi kullanıyorum. Fiyatıda 350'e düşmüş. Pişmanlık olduğunu anladım bunun. Fiyat neysede, bozulmasa iyiydi. 98% sağlığı vardı bozulduğunda. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiniz mi?
DaffyGraphic dedi: 3 ay sonra SSD bozuldu tamamen. Şuan eski HDD'mi kullanıyorum. Fiyatıda 350'e düşmüş. Pişmanlık olduğunu anladım bunun. Fiyat neysede, bozulmasa iyiydi. 98% sağlığı vardı bozulduğunda. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiniz mi?