128 bit GTX960M notebook alınır mı?

external

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 4-5k arası bu fiyat aralığında ne yazık ki GTX 970m'li bir PC bulmak baya zor. Fiyatlar balon durumda o yüzden GTX960m'e düşmüş gibiyim. Sizce 10'lu serilerin geldiği bu dönemde 128 bit bir ekran kartı almak çok mantıksız mı olur ? Çünkü alacağım PC'nin beni en azından 3-4 sene götürmesini bekliyorum. Yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop alıyorsun, yani laptop aldığını bilerek hareket ediyorsan o bilgisayar senin için biçilmez kaftan olacaktır. Şu an piyasadaki son oyunları 30 fpsin üzerinde oynamanı rahatlıkla sağlayacaktır. Battlefield 1 gibi oyunları 60 FPS'e yakın oynayacaksın. (Yaptığın ayarlamalara göre) Fakat çok ince bir ayrıntı var, çözünürlük 1920x1080 bütün işi bozar, o yüzden benim tavsiyem oyuna yönelik bir satın alma işlemi gerçekleştirmek istiyorsan çözünürlükten yönünden fedakarlık yapmak, inan bana seni daha çok mutlu edecektir. Küçültmek zorunda kaldığında görüntünün netliğinden feragat etmek daha kötü bir deneyim inan bana. Ama seçim sonuna kadar senin, güzel şeyler seninle olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…