128 GB Flash bellek önerisi

Bütçe
300 TL

Mehmet002

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 4770
Gt 730
8gb single ram
Merhaba, sürekli kullanacağım 128 GB bir flash bellek arıyorum. Bir sefer dosya atıp bırakmayacağım için kaliteli bir flash istiyorum fiyat çok önemli değil. Biraz araştırdım ama çoğunun yorumlarında büyük dosyaları atarken hız düştüğü falan yazıyor. Samsung'un kaliteli olduğunu söylüyorlar ama 500-600TL civarında olduğunu görünce vazgeçtim. 300TL'yi geçmezse iyi olur. Teşekkürler.

Not: Belirtmeyi unutmuşum Type-A girişli olması lazım kusura bakmayın

Son düzenleme:
100₺ ile HDD kutusu alıp içine 128gb veya 240gb SSD alıp çok daha uzun ömürlü çok daha hızlı kullanabilirsiniz. Tabi bu benim fikrim ben böyle yaptım boyutu sorun olmayacaksa bence daha mantıklı.

Maalesef bu Type-C girişli, bana Type-A lazım kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum

100₺ ile HDD kutusu alıp içine 128gb veya 240gb SSD alıp çok daha uzun ömürlü çok daha hızlı kullanabilirsiniz. Tabi bu benim fikrim ben böyle yaptım boyutu sorun olmayacaksa bence daha mantıklı.
Boyut biraz sıkıntı olacaktır maalesef bana küçük lazım

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…