128 GB Flash Bellek Önerisi

Piixig

Hectopat
Daha fazla  
İçinde Vista'dan 11'e kadar olan ISO'ları depolayacağım ve fotoğraf ve video saklayabileceğim bir USB bellek arıyorum. Yüksek hızlı olması benim için önemli. Sorunsuz 128 GB flash bellek arıyorum. 250-300TL'yi pek aşmazsanız sevinirim.

İyi Sosyaller.

İçinde Vista'dan 11'e kadar olan ISO'ları depolayacağım ve fotoğraf ve video saklayabileceğim bir USB bellek arıyorum. Yüksek hızlı olması benim için önemli. Sorunsuz 128 GB flash bellek arıyorum. 250-300TL'yi pek aşmazsanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Acaba SSD alsanız daha iyi olmaz mı?

İyi sosyaller.

Bence 1 TB gibi boyutlara sahip çıkarılabilir HDD veya SSD alın. 15 senedir elimde var hala 450 GB boş alan var.

Bilgisayarımda depolamak istemiyorum çünkü fotoğraflar ve videoların taşınabilir olması gerekiyor. İkisi için farklı alıcam. 2 tane usb alıcam yani.

Taşınabilir harddiskim var fakat usb kadar kolay olmuyor usb yi hemen cebime atıp çıkabiliyorum.

1TB'ye gerek yok hocam 128GB işimi görür.

Model önerebilecek yokmu?

Son düzenleme:
1TB'ye gerek yok hocam 128 GB işimi görür.

O zaman Kingston alın.

1TB'ye gerek yok hocam 128 GB işimi görür.

Model önerebilecek yok mu?

Kingston her ürünü kalitelidir ama benim içinde data traveler G4'ün yeri başka. 12 yıllık USB hala çalışıyor.
SanDisk Cruzer Blade'de fena değildir küçük olmasından sevimli ve performanslı çalışıyor.

G4'ün okuma ve yazma hızı ne kadar acaba imternette bir bilgi bulamadım.
O zaman Kingston alın.

Kingston her ürünü kalitelidir ama benim içinde data traveler G4'ün yeri başka. 12 yıllık USB hala çalışıyor.
SanDisk Cruzer Blade'de fena değildir küçük olmasından sevimli ve performanslı çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı