128 GB flash bellek önerisi

kibrit77

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 128 GB bir flash bellek almak istiyorum. Yakın zamanda Kingston exodia USB 3.2 flash bellek almıştım fakat memnun kalmadım iade ettim. Çok fazla pahalı olmayan bir flash bellek arıyorum.

Yazma hızı baya düşük geldi bana, içine 1 gb bir dosya atmaya çalıştım baya geç attı.

SanDisk Ultra flair önerebilirim, fiyatı sürekli düşen bir ürün. 350 bandına rahat düşüyor, Amazon bazı kullanıcılara rastgele kupon veriyor, kupon varsa 275 liraya alabilirsiniz. Babamda bende kullanıyorum fiyatına göre çok iyi. Kingston'larda bazı modellerde kronik problemden ötürü ani hız düşüşleri ve düşük yazma hızı olabiliyor.

Merhaba ben 128 GB bir flash bellek almak istiyorum. Yakın zamanda Kingston exodia USB 3.2 flash bellek almıştım fakat memnun kalmadım iade ettim. Çok fazla pahalı olmayan bir flash bellek arıyorum.

üyeliğin ve premiumun yoksa daha önce hiç açmadıysan ücretsiz açabiliyorsun açarsan düz 250 tl ye satın alabilirsin yoksa 269 tl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…