Merhaba ben 128 GB bir flash bellek almak istiyorum. Yakın zamanda Kingston exodia USB 3.2 flash bellek almıştım fakat memnun kalmadım iade ettim. Çok fazla pahalı olmayan bir flash bellek arıyorum.
En ucuz Kingston 128 GB DataTraveler Exodia DTXM/128GB USB Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 128 GB DataTraveler Exodia DTXM/128GB USB Bellek özelliklerini incele, 140,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu belleğin 64GB'lık modelini kullanıyorum memnunum.
En ucuz Kingston 128 GB DataTraveler Exodia DTXM/128GB USB Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 128 GB DataTraveler Exodia DTXM/128GB USB Bellek özelliklerini incele, 140,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu belleğin 64GB'lık modelini kullanıyorum memnunum.
Sandisk Ultra Luxe (128gb 3.2) modelini kullanıyorum gayet memnunum. Benim kullandığım model type-c fakat usb olanı da mevcut diye hatırlıyorum. Macbook kullanımımda hızındanda gayet memnunum.
SanDisk Ultra flair önerebilirim, fiyatı sürekli düşen bir ürün. 350 bandına rahat düşüyor, Amazon bazı kullanıcılara rastgele kupon veriyor, kupon varsa 275 liraya alabilirsiniz. Babamda bende kullanıyorum fiyatına göre çok iyi. Kingston'larda bazı modellerde kronik problemden ötürü ani hız düşüşleri ve düşük yazma hızı olabiliyor.
Merhaba ben 128 GB bir flash bellek almak istiyorum. Yakın zamanda Kingston exodia USB 3.2 flash bellek almıştım fakat memnun kalmadım iade ettim. Çok fazla pahalı olmayan bir flash bellek arıyorum.