128 GB iPhone 7 alınır mı?

128 GB'da işini görür ama en az 256 GB almalısın ben 32 GB iPhone 7 kullanıyorum birkaç ayarlamalarım sayesinde telefonumun depolamasında çok büyük yer açıldı bence GB ne olursa olsun kullanılmayan uygulamalar silinmeli
Şu an androidle devam ediyorum. 6S aldım kardeşime verdim ve telefonu kullanması gerçekten keyifli. Sorunsuz, degisensiz bı 7 alsam 1-2 yıl yeter bana. Zaten yazın çalışmak istiyorum.

Şu an androidle devam ediyorum. 6S aldım kardeşime verdim ve telefonu kullanması gerçekten keyifli. Sorunsuz, degisensiz bı 7 alsam 1-2 yıl yeter bana. Zaten yazın çalışmak istiyorum.
Android pek önermiyorum çünkü bazı güvenli programlardan virüs kaçınılmaz oluyor bende ilk başlangıcımı iPhone 6 sonrası 6S ve şimdi de 7 ile ilerliyorum 6 ve 6S'in iOS sürümü düşük olduğu için kullanıcılar birçok uygulamayı indiremiyor ve güvenlik yazılımı güncellemesinden başka destekte bulunmuyorlar yani telefonu belli bir yerden sonra sadece alo için kullanıyorsunuz bence amaçları destekte değil 6 ve 6S gibi cihazlarına boş yazılımları yükletmek ardından kullanım dışı bırakıp yeni cihazlarından bir tane aldırmak kardeşiniz 6S'den oldukça memnunsa bir dahaki sefere 7'yi kullanmasını tavsiye ederim

Merhaba, yürüme mesafesinde buldum. Güncelleme o bu şu muhabbetini yapacak arkadaşlar yapmazsa sevinirim. 13'e kadar tüm iPhone modellerini az çok tanıyorum ama sahip değilim vesselam.

O dediğim telefon üstteki.

Onun dışında ucuz etin yahnisi pahalı olur. (karıştırdım caktirmayin.)

Sizden ricam bu attığım telefonları yorumlamaniz. Ek olarakdan yol mesafesini göz önünde bulundurmaniza gerek yok. Hepsi ulasabilecegim ilanlar. Kullanım amacım story atmak, fotoğraf çekmek, hiç değilse Apple şeysini yaşamak. Yazın zaten çalışıp yüksek bir modele geçmeyi düşünüyorum. Hem o zamana kadar alışırım. Ekstra kullandığım bır telefon var onh da satmam. Durar 2'si de.

Bendeki telefon da ahan da bu,

iPhone 7 ucuz fiyata ve temiz bulunursa alınabilir iOS 12'nin uygulama desteği 2023 de bitti ise iPhone 7'nin 2-3 sene daha yolu var ancak bir powerbank yanınızda bulundurmanız gerekebilir.

Ay kafayı yiyeceğim, kaç tane açıklama yapsam da hâlâ telefon oneriyorsunuz. Arada bilgi veren, bu saatten sonra alınmaz diyenler çıkıyor neyse ben almıyorum da satmıyorum da. Yaz gelsin çalışıp 13 alacağım. Bir 5-10 sene kullanırım diye düşünüyorum bir alayım da. 🤣

iPhone 13 geleceğin iPhone 6S i olacak hem uzun ömürlü yani.

iPhone 7 ucuz fiyata ve temiz bulunursa alınabilir iOS 12'nin uygulama desteği 2023 de bitti ise iPhone 7'nin 2-3 sene daha yolu var ancak bir powerbank yanınızda bulundurmanız gerekebilir.

iPhone 13 geleceğin iPhone 6S i olacak hem uzun ömürlü yani.
Hocam o telefonu 1300 den alıp 2900 e sattım. Hisse aldım 2300 TL ye düşürdüm. 😂 Telefoncu hep gittiğim bir abi filmini yeniledi touch id ve orta tuşta kendine geldi. Onun dışında kafesleri yerinde ekranı orijinal sağlam cihaz dedi. Kamerası değişmiş dedi ne kadar doğru bilmem çok güzel cekiyordu. Memnundum cihazdan ama pil sorunu yaşıyordum. Şu an çalıştım 26 bin TL param var. 1 aydır gittiğim işten cikarildim. Yeni iş buldum alırlar inşallah. Hisseyle DDR3 tabanlı bir bilgisayarım var. Hisseyle bilgisayarı bir müddet daha bekleyeceğim satılması için. Ailemden 2-3 bin TL borç para alırsam bir de eskiyi getir yenisini goture bu dandik TECNO telefonumu verirsem iPhone 12 128 GB+ orijinal Apple adaptör, bir kılıf bir de kırılmaz cam çekmek istiyorum. Varsa lenste takabilirim. İşe alırlarsa çalışırım. Okulların açılmasına 43 gün kaldı. 1 ay gitsem 10-15k param olur en az onu da birikime atarım çok canımı sıkarsa seneye satar 13'e geçerim. Canımı sıkmazsa ki sorun yasatacagini sanmıyorum. Eriyene kadar devam. 2 yıldır TECNO kullaniyorum bunda hayatı bir sorun yaşamadım vesselam. Yazdiklariniz için çok teşekkür ederim. İmkanlar dahilinde 12 yi cekecegi. inşallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı