Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
James Donkey SATA SSD yorumlarına girin ve okuyun. Kesinlikle öven göreceksiniz ama alınır mı alınmaz. Çünkü çoğu kişinin sadece ucuz olması ve "çalışması" umurunda. Ne kadar düzgün çalışıyor o tartışılır.
James Donkey SATA SSD yorumlarına girin ve okuyun. Kesinlikle öven göreceksiniz ama alınır mı? Alınmaz. Çünkü çoğu kişinin sadece ucuz olması ve "çalışması" umurunda. Ne kadar düzgün çalışıyor o tartışılır.
Zaten ucuzsa gidip Samsung SSD performansı beklemezsin bir ürünle ilgili yorum yaparken verdiğin paraya göre yorum yapmalısn bence verdiğin parayı karşılıyorsa sorun yok.
James Donkey SATA SSD yorumlarına girin ve okuyun. Kesinlikle öven göreceksiniz ama alınır mı? Alınmaz. Çünkü çoğu kişinin sadece ucuz olması ve "çalışması" umurunda. Ne kadar düzgün çalışıyor o tartışılır.
Tamam doğrudur bende baktım JD'ye ve JD'nın İncehesap getırdıgını bıldıgım ıcın onermedım hocam Team bır nebze JD'ye gore kalıtelı diye bılıyorum hatalıysam mesajı sılım yanlış bılgılendırme olmasın?