1289 TL'ye HyperX Cloud Alpha S alınır mı?

aasper

Kilopat
Hepsiburada üzerinde HyperX Cloud Alpha S şu anda 1289TL fiyat bayağı uygun geldi bayağıdır kulaklık bakıyorum uygun geldi açıkçası almayalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada üzerinde HyperX Cloud Alpha S şu anda 1289TL fiyat bayağı uygun geldi bayağıdır kulaklık bakıyorum uygun geldi açıkçası almayalı mıyım?

SS A3 öneririm hocam bunların mikrofon kalitesi fiyata göre düşük kalıyor diye biliyorum sadece ses kasmaya odaklanmış ürünler yapıyor bu da pek yararlı olmuyor.

SS A3 öneririm hocam bunların mikrofon kalitesi fiyata göre düşük kalıyor diye biliyorum sadece ses kasmaya odaklanmış ürünler yapıyor bu da pek yararlı olmuyor.

Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Arctis 3 en ucuz 1279 TL. Arctis 3, Cloud Alpha S ile yarışabilecek bir kulaklık değil. Cloud Alpha S, Arctis 5'ten bile daha iyi olan bir kulaklık. Arctis 3'ün Alpha S ile yarışmasını geçtim 600-700 TL'den fazla verilecek bir kulaklık değil.

Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Arctis 3 en ucuz 1279 TL. Arctis 3, Cloud Alpha S ile yarışabilecek bir kulaklık değil. Cloud Alpha S, Arctis 5'ten bile daha iyi olan bir kulaklık. Arctis 3'ün Alpha S ile yarışmasını geçtim 600-700 TL'den fazla verilecek bir kulaklık değil.

Hocam kullanıyorum ve 24 saat taktım neredeyse baş ağrısı yok konfor oyun video için mükemmel sizin dediğinizde doğrudur af buyurun.

Hocam kullanıyorum ve 24 saat taktım neredeyse baş ağrısı yok konfor oyun video için mükemmel sizin dediğinizde doğrudur af buyurun.
Estağfurullah hocam. Doğrudur, rahattır güzeldir ancak Alpha S çok ama çok daha iyi bir kulaklık. Evet Arctis 3 iyi ama ne kadar iyi? Kesinlikle 1200TL verilecek kadar iyi değil ona eminim.

Hocam Amerika'dan 960 TL'ye eBay üzerinden alıp getirtirdim. Gerçekten 1280 TL'yi geçin 1500 TL'yi bile hakedebilecek bir kulaklık. Mikrofon konusunda chat anlamında kesinlikle işinizi bol bol görür. Fakat profesyonel bir mikrofon beklemeyin. Profesyonel oyun oynuyorsanız çok iyi bir seçimdir kendisi. Malzeme kalitesi filan çok güzel. Yazılımını beğenmedim. Daha zengin özelliklere sahip olabilirdi yazılım kısmında. Ama zaten kulaklık kendi başına bir efsane.

Estağfurullah hocam. Doğrudur, rahattır güzeldir ancak Alpha S çok ama çok daha iyi bir kulaklık. Evet Arctis 3 iyi ama ne kadar iyi? Kesinlikle 1200TL verilecek kadar iyi değil ona eminim.

899 TL'ye abim ile bana aldık sürücüleri kullanmayı bilmeyen geri kafalı arkadaşlar kötülemiş aam bence gayet iyiydi verdiğimiz paraya şu an satıp Artics 5 düşünüyoruz.

Arctis'in mikrofonu Hyperx'e(7.1) göre çok daha temiz ses veriyor çünkü Arctis'i 7.1de kullanmak için HyperX gibi surround için usb dönüştürücülü ses kartı kullanmıyor.
Mikrofonu Cloud Alpha S'e göre tabii ki daha iyi ancak o parayı hak etmiyor ve Cloud serisinin yanında asla alınacak bir model değil.

Alınabilir ancak üstüne ekleyecek paran varsa ve HyperX'e takıntılı değilsen G Pro X de alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı