1299 TL'ye Asus Turbo GTX 1060-6GB Alınır mı?

berky1997

Hectopat
Daha fazla  
Asus'un ''turbo gtx 1060-6gb'' modelini bir mağazada 1299tl'ye buldum.Sizce satın almalı mıyım ?
Diğer gtx 1060 modellerine kıyasla performansı hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

Sonuçta aynı GPU, performans aynı olacaktır. Turbo modeli blower tarzı olduğu için diğer modellere nazaran biraz daha ısınacaktır. Tek fark o. FE modeli 71 derecede çalışıyordu, bu da yakın değerler verecektir. Teşhir ürün mü?

Sonuçta aynı GPU, performans aynı olacaktır. Turbo modeli blower tarzı olduğu için diğer modellere nazaran biraz daha ısınacaktır. Tek fark o. FE modeli 71 derecede çalışıyordu, bu da yakın değerler verecektir. Teşhir ürün mü?
Yazmıyor ; ama teşhir ürünü olduğunu sanmıyorum.Link atarsam stok biter mi acaba :D.Gerçi aklı çalışan bu yazdıklarım'dan yola çıkarak linki bulabilir.

Kafama takılan bir soru var.Bu şirket bütün mağazaları kapattıktan sonra bu cihaz bozulsa bile asus'un teknik servisine göderebilir miyim ?

Stoklarda var. Yani mağazada. İyi yakalamışsınız. Alınır.

Beylikdüzü şubesinde var. Alsam mı acaba :)

Merak etmeyin, ben haftalar önce mağazaları dolaştım. Stok falan yok. Siteye bakan olmadığı için stoklar güncellenmiyormuş. Yakında açık kalan şubelerde kapanacakmış. Klavye, kulaklık vs. ucuz ürünler arıyorsanız ama, bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı