12 TL odul bakiyem var. Yillardir duruyor, ne alabilirim?
Epic Games'ten oynadigim bir oyun yok.Oynadığın bir oyun falan oraya yatırabilirsin diye biliyorum en kötü bir skin veya DLC paketi alabilirsin.
Steamimde var.![]()
Batman Arkham Knight | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Batman Arkham Knight oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
Hocam celeste ilgimi cekti ama daha once o tarz bir oyun oynamadim. Begenir miyim?The Surge, Alan Wake, Tomb Raider, Celeste, Biped, Limbo. Hepsi 12 TL'nin altında benim sevdiğim oyunlar.
Bu oyunlar iyi gibi duruyor, hangileri alinir?Celeste | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Celeste oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
Hocam celeste ilgimi cekti ama daha once o tarz bir oyun oynamadim. Begenir miyim?
Epic Games ve Steam'imde karisik olarak serisi var hocam.Tomb rider varsa kaçırılmamalı.
Hocam celeste ilgimi cekti ama daha once o tarz bir oyun oynamadim. Begenir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.