Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #1 R7 250x aldım şu günlerde ve geldi gelecek. Fakat PSU yeter mi yetmez mi diye bir gelip bir gidiyorum. Elimde 2 PSU var. Hangisi yeter sizce?
R7 250x aldım şu günlerde ve geldi gelecek. Fakat PSU yeter mi yetmez mi diye bir gelip bir gidiyorum. Elimde 2 PSU var. Hangisi yeter sizce?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2015 #2 İkisi de 12V üzerinden 168 watt veriyor sanırım. Üstteki power'ın bu değeri bile verdiğine emin değilim. Alttaki modeli tercih et.
İkisi de 12V üzerinden 168 watt veriyor sanırım. Üstteki power'ın bu değeri bile verdiğine emin değilim. Alttaki modeli tercih et.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2015 #3 Hocam bide molex kablosu çıkıyormuş kartın içinden herhalde. Kasada 2 tane boş kablo var ve biri HDD'ye biride DVD-ROM'a bağlı nasıl yapacağım? Kasanın içi bu durumda. En üstte sağdakı kabloyu görünsün diye koydum. @Recep Baltaş
Hocam bide molex kablosu çıkıyormuş kartın içinden herhalde. Kasada 2 tane boş kablo var ve biri HDD'ye biride DVD-ROM'a bağlı nasıl yapacağım? Kasanın içi bu durumda. En üstte sağdakı kabloyu görünsün diye koydum. @Recep Baltaş