Motor yaklaşık 150w çekiyor. Daha önce bilgisayarımın 12v çıkışından almıştım ve bilgisayarın 12v çıkış yandı. Başka bir çıkış var mıdır? Ya da eski PSU'nun yanan bobinine yeniden bakır sarar isek çalışır mı?
Motor yaklaşık 150a çekiyor. Daha önce bilgisayarımın 12v çıkışından almıştım ve bilgisayarın 12v çıkış yandı. Başka bir çıkış var mıdır? Ya da eski PSU'nun yanan bobinine yeniden bakır sarar isek çalışır mı?
Hocam şu an şarjlı piller ile 7.2v vererek kullanıyorum lakin 2 dakikaya varmadan bitiyor şarj. Güç kaynağı vs öneriniz nedir? Ya da köprü diyot ile yapabilir miyim bunu.
Arkadaş sonradan değiştirmiş. Alıntıma bakarsan 150a yazıyor. ona istinaden yazmıştım. 150W ise bahsettiğiniz 12V 15-20A trafolar iş görecektir dediğiniz gibi.
Arkadaş sonradan değiştirmiş. Alıntıma bakarsan 150a yazıyor. Ona istinaden yazmıştım. 150W ise bahsettiğiniz 12V 15-20A trafolar iş görecektir dediğiniz gibi.
PSU'ya göre değişir hocam. 12V kanalında 34 A veren de var 19 A verende. PSU durumunuz nedir onu da bilmiyorum. Bağlantınızı da bilmiyorum. Çok fazla etken var yani.
PSU'ya göre değişir hocam. 12V kanalında 34 A veren de var 19 A verende. PSU durumunuz nedir onu da bilmiyorum. Bağlantınızı da bilmiyorum. Çok fazla etken var yani.