12VHPWR PCI-e 6+2 dönüştürücü kullanmak sağlıklı mı?

huseyinkirci10

Hectopat
Yer
istanbul çatalca
Daha fazla  
Merhaba,

FPS Hydro K Pro 750W PSU'm var.
PSU'da 2 adet 6+2 GPU girisi ve 300W 12VHPWR girisi mevcut. Ekran kartimi yukseltmek istiyorum fakat almak istedigim ekran kartinda 3 adet 6+2 giris mevcut.
12VHPWR girisini 6+2'ye dönüştürücü aparat ile kullanmak saglikli olur mu?
Bir sorun olmaz ise onerebileceginiz bir aparat var mi? İnternette genelde 6+2 X2 12VHPWR dönüştürücü mevcut. Tersini bulamadim maalesef.

Kesinlikle sağlıklı değil hocam birçok kişinin dönüştürücüsü yandı sırf bu sorundan kaynaklı ve hangi kartı almayı düşünüyorsunuz.

Kesinlikle sağlıklı değil hocam birçok kişinin dönüştürücüsü yandı sırf bu sorundan kaynaklı ve hangi kartı almayı düşünüyorsunuz.

İkinci el 6900 XT almayi dusunuyorum hocam. Cogu modeli 3X 6+2 girisli bazi modellerinde 2X 6+2 var. Biraz daha fazla verip 2X 6+2 olanlardan alayim o zaman.

İkinci el 6900 XT almayi dusunuyorum hocam. Cogu modeli 3X 6+2 girisli bazi modellerinde 2X 6+2 var. Biraz daha fazla verip 2X 6+2 olanlardan alayim o zaman.

FPS PSU'da fazla sağlıklı değil haberin olsun satıp üstüne 2 3 koyup High Power alabilirsin tavsiye ederim 1200W High Power kullanıyorum aktif olarak.

FSP iyi marka dedikleri icin yeni satin aldim aslinda hocam 600W MSI vardi bende oncesinde.

Hocam iyi çok marka var ama her ürünleri iyi olmuyor. Ya da Gamepower gibi yabana attığımız markaların, nadiren de olsa kaliteli ürünleri olabiliyor.

Hocam iyi çok marka var ama her ürünleri iyi olmuyor. Ya da Gamepower gibi yabana attığımız markaların, nadiren de olsa kaliteli ürünleri olabiliyor.

Dogru hocam. Arastirarak aldim aslinda. FSP'nin iyi marka oldugunu biliyordum daha sonra bu modeli araştırdım bunda da bir sorun olmadığını okudum o yüzden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…