13.000-14.000 TL saat önerisi

ahmetifyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, belirttiğim bütçeye uygun saat arıyorum. Otomatik saat olması benim için önemli. Araştırmalarım sonucu, en mantıklı saat olarak görselini de eklediğim NH9131‑73L model kodlu saat olduğunu düşündüm. Ancak klasik saatler hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için, bu bütçe aralığında daha iyi alabileceğim başka bir saat var mı? Varsa önerilerinizi nelerdir?

IMG_1493.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_1503.jpeg
    IMG_1503.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 15
Open heart denilen bu kadran özelliğinin ucuz mekanizmalarda çok eğreti duruyor. Tourbillon gibi özel bir mekanizma ya da komplikasyonu sergilemeyecekse open heart tercihim olmazdı.

Bu fiyat bandında 2. elde çok temiz Seiko 5 Sports, Orient Kamasu/Mako III gibi modelleri bulabilirsiniz, benim tercihim bu yönde olurdu.

Merhaba, belirttiğim bütçeye uygun saat arıyorum. Otomatik saat olması benim için önemli. Araştırmalarım sonucu, en mantıklı saat olarak görselini de eklediğim NH9131‑73l model kodlu saat olduğunu düşündüm. Ancak klasik saatler hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için, bu bütçe aralığında daha iyi alabileceğim başka bir saat var mı? Varsa önerilerinizi nelerdir?

Eki Görüntüle 2533232

Hocam gayet güzel seçim bu bütçelerde biraz daha artarsa tsuyorsa önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı