Sistem toplamayı bilmediğim için sipariş verdiğim sitenin toplamasını ve gerekli testleri yapmasını istiyorum. Sinerji'den sipariş verecektim ancak istediğim kasa ve ekran kartı modeli kalmadığı için vazgeçtim. Sizce hangi siteden sipariş vermeliyim? Memnun kaldığınız bir site var mı?
Sistem toplamayı bilmediğim için sipariş verdiğim sitenin toplamasını ve gerekli testleri yapmasını istiyorum. Sinerji'den sipariş verecektim ancak istediğim kasa ve ekran kartı modeli kalmadığı için vazgeçtim. Sizce hangi siteden sipariş vermeliyim? Memnun kaldığınız bir site var mı?
Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
RTX 2070 ile i7 9700K işlemcisini kullanabiliriz ama mantıksız seçim olur. Çünki RTX 2080 daha güçlü bir ekran kartı.
Ekran kartı olarak 2 alternatif var, MSI Ventus ve Inno3D Twin X2. Inno markası ülkemizde MSI kadar popüler olmasa da, yurt dışında gayet satılan ve kaliteli bir marka.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama ben gün içerisinde 7-8 saat boyunca yıllardır PUBG, CS:GO türünde FPS oyunu oynayan ve grafikten ziyade akıcılığa önem veren birisiyim. 4K 60FPS Ultra oynamaktansa 1080P 144Hz Low beni daha mutlu eder. Tahmin edersiniz ki bu tür oyunlar içinde 24inch bile büyük gelirken 27inch monitör kullanmaktan nefret ederim. Ayrıca bana 1080P’de 144Hz oynamaktansa 1440P’de oynayıp FPS’nin yarı yarıya düşmesi çok mantıksız geliyor, AAA Single oyunlar oynasaydım belki 2K düşünürdüm ama 1080P için 2060 gayet yeterli bir kart