mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #31 Quadrox dedi: O fiyata imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne basa basa dedim adama adamda üstüne basa basa cevap verdi Türkiye cihazı telefoncu güvenilir kontrol etmişler. nwc00 dedi: O pil artik tatmin etmez, degisme zamani yakindir. Genişletmek için tıkla... Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem.
Quadrox dedi: O fiyata imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne basa basa dedim adama adamda üstüne basa basa cevap verdi Türkiye cihazı telefoncu güvenilir kontrol etmişler. nwc00 dedi: O pil artik tatmin etmez, degisme zamani yakindir. Genişletmek için tıkla... Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #32 mahber dedi: Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem. Genişletmek için tıkla... Apple dışarıya orijinal parça vermez.
mahber dedi: Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem. Genişletmek için tıkla... Apple dışarıya orijinal parça vermez.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #33 Quadrox dedi: Apple dışarıya orijinal parça vermez. Genişletmek için tıkla... Deji batarya nasıl bir kullanım ömrü sağlar yanlış bilmiyorsam 10 12 ay sonra garantiden bir ücret karşılıgı tekrar talep edilebiliyormuş.
Quadrox dedi: Apple dışarıya orijinal parça vermez. Genişletmek için tıkla... Deji batarya nasıl bir kullanım ömrü sağlar yanlış bilmiyorsam 10 12 ay sonra garantiden bir ücret karşılıgı tekrar talep edilebiliyormuş.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.258 Çözümler 6 10 Mayıs 2024 #34 mahber dedi: Hocam üstüne basa basa dedim adama adamda üstüne basa basa cevap verdi Türkiye cihazı telefoncu güvenilir kontrol etmişler. Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem. Genişletmek için tıkla... Fiyatlarini bilmiyorum ama apple servisi biraz tuzlu bir fiyata degistirir.
mahber dedi: Hocam üstüne basa basa dedim adama adamda üstüne basa basa cevap verdi Türkiye cihazı telefoncu güvenilir kontrol etmişler. Piyasada orijinal batarya ya da Deji batarya alıp değiştirsem. Genişletmek için tıkla... Fiyatlarini bilmiyorum ama apple servisi biraz tuzlu bir fiyata degistirir.
Osfk Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #35 mahber dedi: Ne önerebilirsiniz? Ve amacım telefonu en fazla 1 sene kullanıp üstüne para koyup iPhone 13/14 promax almak. Genişletmek için tıkla... Hocam, nasıl bir ihtiyacınız var bilmiyorum. Çok telefon kullanıyorsanız bataryası büyük bir telefon bakın yada çok fotoğraf çekiyorsanız kamera kalitesi iyi bir telefon bakın ihtiyaca göre araştırabilirsiniz.
mahber dedi: Ne önerebilirsiniz? Ve amacım telefonu en fazla 1 sene kullanıp üstüne para koyup iPhone 13/14 promax almak. Genişletmek için tıkla... Hocam, nasıl bir ihtiyacınız var bilmiyorum. Çok telefon kullanıyorsanız bataryası büyük bir telefon bakın yada çok fotoğraf çekiyorsanız kamera kalitesi iyi bir telefon bakın ihtiyaca göre araştırabilirsiniz.