FurkanAk19
Hectopat
O yüzden Ryzen 5 5600X önerdim ya zaten. Ekran kartı ile işlemciyi dengelemek için. i3 10100F önerip RTX 2070 önersem çok iyi mi olur?
Aklımda şöyle bir şey sadece ekran kartı konusunda AMD mi NVIDIAş
Aklımda şöyle bir şey sadece ekran kartı konusunda AMD mi NVIDIA. Mı?
Sonuçta R5 5600X daha iyi.3700X yayın için daha iyi olur, stok soğutucusu daha güçlü ve 8c/16t bir işlemci, ayrıca 3070 ile 2070 Super arasındaki FPS farkı devasa.
Sana 10100F kullan diyen yok. Bu bütçe ile 3070 kullansan yanına da onu besleyecek bir işlemci rahatlıkla bulursun. 5600X çok uçuk kaçıyor işe, işlemciye yatırım yağıp ekran kartından kısmak olmaz.O yüzden Ryzen 5 5600X önerdim ya zaten. Ekran kartı ile işlemciyi dengelemek için. i3 10100f önerip RTX 2070 önersem çok iyi mi olur?
Sonuçta 3070 de daha iyi?Sonuçta R5 5600X daha iyi.
@FurkanAk19 'un seçtiğini almanız sizin için daha iyi olacaktır, hem yayın hem de oyun performansı olarak diğer sistemlerden çok daha iyi.Hanginizin seçtiğini alsam bu konularda çok bilgim yok.
Panzer Bey'in dediğine göre benim sistemim biraz sorunlu. Furkan Bey'in önerdiği iyi.Hanginizin seçtiğini alsam bu konularda çok bilgim yok.
Hanginizin seçtiğini alsam bu konularda çok bilgim yok.
Evet sorunlu, Furkan Bey'in önerdiği sistem çok daha iyi. Kendinizi biraz daha geliştirmeniz lazım.Panzer Bey'in dediğine göre benim sistemim biraz sorunlu. Furkan Bey'in önerdiği iyi.