Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Mayıs 2020 #21 onrcmr dedi: Ya araştırdığım kadarı ile ucuz konpanentler kullanıyorlarmış bu modellerde çipset aynı olsa da ucuzlatmak için malzemeden kısıyorlarmış birkaç yerde okudum, ve hatta bu modelleri incelemesi yapılsın diye bile göndermiyorlarmış üreticiler. Genişletmek için tıkla... O kadar abartmaya gerek yok giriş seviyesi 2070 Super>üst seviye RTX 2070. Karaaslan dedi: QP RED - GeForce RTX 2070 Super / R7 3700X / 16 GB / 480 GB SSD Oyun Bilgisayarı Ücretsiz Montaj, Windows 10 Deneme Sürümü Kurulumu, Performans Testleri ve Hızlı Teslimat www.qp.com.tr İçinde bulunduğumuz şartlarda bu sistem ve çevresinde gezmeliyim o zaman sanırım Genişletmek için tıkla... Ben 2070 Super koydum tercih sizin.
onrcmr dedi: Ya araştırdığım kadarı ile ucuz konpanentler kullanıyorlarmış bu modellerde çipset aynı olsa da ucuzlatmak için malzemeden kısıyorlarmış birkaç yerde okudum, ve hatta bu modelleri incelemesi yapılsın diye bile göndermiyorlarmış üreticiler. Genişletmek için tıkla... O kadar abartmaya gerek yok giriş seviyesi 2070 Super>üst seviye RTX 2070. Karaaslan dedi: QP RED - GeForce RTX 2070 Super / R7 3700X / 16 GB / 480 GB SSD Oyun Bilgisayarı Ücretsiz Montaj, Windows 10 Deneme Sürümü Kurulumu, Performans Testleri ve Hızlı Teslimat www.qp.com.tr İçinde bulunduğumuz şartlarda bu sistem ve çevresinde gezmeliyim o zaman sanırım Genişletmek için tıkla... Ben 2070 Super koydum tercih sizin.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.118 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #22 Sylveon dedi: O kadar abartmaya gerek yok giriş seviyesi 2070 Super>üst seviye RTX 2070. Ben 2070 Super koydum tercih sizin. Genişletmek için tıkla... İkisi de RTX olmuyor mu yani bende ekran kartı bakınıyorum ama işte emin olamadım.
Sylveon dedi: O kadar abartmaya gerek yok giriş seviyesi 2070 Super>üst seviye RTX 2070. Ben 2070 Super koydum tercih sizin. Genişletmek için tıkla... İkisi de RTX olmuyor mu yani bende ekran kartı bakınıyorum ama işte emin olamadım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Mayıs 2020 #23 onrcmr dedi: İkisi de RTX olmuyor mu yani bende ekran kartı bakınıyorum ama işte emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
onrcmr dedi: İkisi de RTX olmuyor mu yani bende ekran kartı bakınıyorum ama işte emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et