13.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bourbon

Decapat
Kardeşim için laptop bakıyoruz birkaç gündür. Genelde AutoCAD kullanıyor kendisi, çizim amacıyla alıyor, oyun oynamaz. Buna uygun olarak güçlü işlemcili (tercihen 10. nesil i7'li),16 GB RAM'e sahip, en az 15.6 inç ekranlı, belirttiğim fiyat civarında laptop önerir misiniz?

Kendim mimar ve designer olarak her türlü programı kullanıyorum. Size önerim laptop yerine sağlam bir masaüstü ve dışarıda ufak işlerini halledebileceği orta bütçede bir laptop almanız. Her 3 yılda bir en kaliteli laptop bile çöküyor ve yenilemek gerekiyor bizim sektörde. Aşırı CPU ve bellek kullanımı zaten bilgisayarıda yakıyor. O yüzden geleceğe yönelik önerim sağlam bir masaüstü ve orta düzey laptop.

Kendim mimar ve designer olarak her türlü programı kullanıyorum. Size önerim laptop yerine sağlam bir masaüstü ve dışarıda ufak işlerini halledebileceği orta bütçede bir laptop almanız. Her 3 yılda bir en kaliteli laptop bile çöküyor ve yenilemek gerekiyor bizim sektörde. Aşırı CPU ve bellek kullanımı zaten bilgisayarıda yakıyor. O yüzden geleceğe yönelik önerim sağlam bir masaüstü ve orta düzey laptop.
Dediğiniz mantıklı ancak kendisi şehir dışına çıkacak yakında ve o sebeple sadece laptop bakıyoruz şu an için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı