13.000 TL güncel oyun sistemi önerisi

Bütçe
13.000

Guttirik

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

VGA monitör kullanıyorum dönüştürücü alıp onunla, fare ve klavyemle yola devam edeceğim. Oyunlarda 45 FPS en düşük ayarlarda bile bana doyurucudur. Sadece kasa olacak şekilde bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Herkese şimdiden teşekkürler.

O paraya bırakın en düşük 45 FPS'i 1080p Ultra 60FPS oynatamadığınız oyun yok hocam.

Öncelikle teşekkür ediyorum. Ancak sitede fiyatı göremedim. Sitede sıkıntı yaşıyorum sistem Windows 7 kullandığım için sanırsam site hata veriyor. Başka bir site öneriniz varsa açığım.

O paraya bırakın en düşük 45 FPS'i 1080p Ultra 60FPS oynatamadığınız oyun yok hocam.

VGA monitörde takılıyorum. O kadar uçmayalım arkadaşlar. HD bile çok fazla bana aramıyorum Full HD bile

Son düzenleme:

E hocam satın monitörünüzü monitör dahil alın. Online oyunda oynamadığınıza göre 144 Hz almanızada gerek yok. toplam 13 bin tl ye monitör dahil bulunur 75 hz.

E hocam satın monitörünüzü monitör dahil alın. Online oyunda oynamadığınıza göre 144 Hz almanızada gerek yok. toplam 13 bin tl ye monitör dahil bulunur 75 hz.
Tabi öyle de olabilir. Var mı bi sistem öneriniz peki? =)
Online takılıyorum aslında cs:go falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…