Arkadaşlar geçmişte 11.500 TL'ye sistem toplamak istemiştim ama 8. nesiller nasıl olur diye düşünüyordum. Oyun odaklı 8. nesil işlemci baya iyi duruyor 2K monitör, ekipmanlar ve MSI Lightning Z'li bir sistem istiyorum.
HDD'yi özellikle 1TB seçtim, çünkü 2TB ta da 3TB seçecek olsam gereksiz bir parça eklemiş olurdu, SSD olarak ise 500GB bu sistem için yeterlidir, İşlemci olarak ise biraz daha ucuz olan İ5 8600K'yı isteğe bağlı olarak tercih edebilir ve artan parayı diğer bileşenlere eklenebilir, ekipmanlar ise fiyatına göre uygun ekipmanlardır, bizzat kendim kullandığım için söyledim, Monitör ise o fiyata alınabilinecek en iyisidir, 165 Hz yenileme hızı var yani oyunlarda 165 FPS alırsın, parçalarda RGB aydınlatması mevcuttur. @KralGS ben hep biliyorsun düşük-orta bütçeli sistemler toplarım bugünde yüksek bütçeli toplayayım dedim bak bakalım nasıl olmuş? Söylemek gerekirse Ekran Kartı, İşlemci, RAM, Anakart, HDD, SSD ve Monitör birbiriyle tam uyumlu olmuş, diğer parçalar hakkında yorum yap, eğer ki daha iyisi varsa mutlaka söyle onu alsın bu arkadaşımız.
@Toprak Aga
Sistemdeki ekran kartı ve işlemci pahalı olmuş. Ayrıca önerdiğin sitelerin güvenilirliği hakkında bir bilgim yok. 13.000 TL'lik sistem içinde ekipmanlar ucuz kalmış.