13.000 TL PC toplama

Bütçe
13000

TheShield

Megapat
Daha fazla  
Konudada belirtiğim gibi Max 13 bin lira bütçem var. Ve bilgisayarımın ekran kartının RTX 2070 Super ve işlemcininde i7 olması şart. Şimdiden teşekkürler.

12900 TL.

RAM yerine bu alınıp fiyat azaltılabilir.

Son düzenleme:

Hocam onun yerine 3060 Ti ve daha güçlü bir işlemci daha mantıklı olabilir. Eğer 2k'da kullanmayacaksa darboğaz can sıkıcı olur.

Hocam onun yerine 3060 Ti ve daha güçlü bir işlemci daha mantıklı olabilir. Eğer 2K'da kullanmayacaksa darboğaz can sıkıcı olur.

Hocam onu konuda söyleyecek ki bende ona göre yapayım sistemi 2K kullanıcak diye ben böyle dizdim sistemi. Hiç 1080P'de kulllanılacak sistem değil.

12.216 TL oldu.
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00072A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Bununla beraber 12.581TL yapıyor. Geri kalan 419 TL'ye ise bana yemek ısmarlayabilirsiniz. :D (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı