Merhabalar, arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Tam olarak ortaya 13.328, 59 TL gibi bir fiyat tutuyor. Ve merak ettiğim donanım seçimi olarak X570 mi yoksa B450M PRO'yu mu seçeyim? Son olarak da sistem donanımları uyuşuyor mu? İyi bir performans alabilir miyim? İyi günler.
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro 8G GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2 Fanlıda işimi görür diyorsan 5700E bile 3060 Ti var ekran kartı markasını bilmiyorum ama bu firmadan daha önce gidip RTX 270super almıştım ümraniye penta üzerinden satıyor bunada bakabilirsin.
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro 8G GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2 Fanlıda işimi görür diyorsan 5700E bile 3060 Ti var ekran kartı markasını bilmiyorum ama bu firmadan daha önce gidip RTX 270super almıştım ümraniye penta üzerinden satıyor bunada bakabilirsin.
Valla hocam bende z490 anakart i5 10600kf msi rtx 3x ventus 3070 var 2k oynuyorum sıfır darboğaz ile yerinde olsam bu fiyata i5 10600kf li sistem toplarım. Cypurpankda bile okadar sorun yaşayan insan var sıfır sorunla oyunun son 1 saati kaldı onun dışında hiçbir oyunda problem yaşamadım. 1080p dede test imkanlarım oldu oynadığım oyunlarda darboğaz çok yüksek değil
Zotac Rtx3070 Twın Edge Oc 8gb Zt-a30700h-10p Ekra arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.