13.000 TL'ye ekran kartı önerisi

noire_ae

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem diziyorum:
Gigabye A520M k V2 anakart.
AMD Ryzen 5 5600 işlemci.
XPG Spectrix D35G 8x2 RAM.
NZXT C750 güç kaynağı.
WD SN740 512 GB M.2 SSD.

Sistem özellikleri bu şekilde, ekran kartı için bütçem 12-13K, ne alacağıma az çok karar verdim ama yine de sorayım dedim, Intel'in Arc B580 12 GB'lık olan ekran kartını düşündüm, sizce almaya değer mi 12-13K ya B580'in yerine alınabilecek bir kart var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistem diziyorum:
Gigabye A520M k V2 anakart.
AMD Ryzen 5 5600 işlemci.
XPG Spectrix D35G 8x2 RAM.
NZXT C750 güç kaynağı.
WD SN740 512 GB M.2 SSD.

Sistem özellikleri bu şekilde, ekran kartı için bütçem 12-13K, ne alacağıma az çok karar verdim ama yine de sorayım dedim, Intel'in Arc B580 12 GB'lık olan ekran kartını düşündüm, sizce almaya değer mi 12-13K ya B580'in yerine alınabilecek bir kart var mıdır?

Sistemi DDR 5 yapman yararına olur bence 2. elden idareli bir kart al şimdilik kartı sonra alirsin.

2.el teknolojik bir ürün hayatta almam gerekirse DDR3 kullanırım ama ikinci ele bulaşmam.

Neden? Zaten temelli kart olarak kullanmayacaksin 4 5bin civarına ucuz bir kart al testlerini yap. DDR5 sistemini topla. İleride satar güzel bir kart alırsın. 2. el ekran kartı almakta ne var.

Su anki yan bileşenlerin çok giriş seviyesi ve yükseltme imkanın neredeyse yok AM5 bir sistem diz emin ol daha iyi olur senin için.

Neden? Zaten temelli kart olarak kullanmayacaksin 4 5bin civarına ucuz bir kart al testlerini yap. DDR5 sistemini topla. İleride satar güzel bir kart alırsın. 2. el ekran kartı almakta ne var.

Su anki yan bileşenlerin çok giriş seviyesi ve yükseltme imkanın neredeyse yok AM5 bir sistem diz emin ol daha iyi olur senin için.

Yok hocam sağ olun gerçekten düşünceniz için cok ama cok teşekkür ederim ama her seferinde bir şey olmaz deyip aldım hepside elimde patladı bu arada RTX 4060 aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı