13.000 TL'ye kadar tablet önerisi

geceyry

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Jandarma
Arkadaşlar selamlar.

Eşim için doğum hediyesi olarak tablet almayı düşünüyorum. Genelde film izleme gibi amaçla kullanılacak. Biraz şık ve güncel bir model olmasını istiyorum. Redmi tablete baktım fakat çok kararsız kaldım. Beni pişman etmeyecek bir model önerebilir misiniz?

Son zamanlar yeni tabletler çıktı, poco pad gibi red mi pad pro gibi ama hepsi hala 1 yıl önce çıkan xiaomi pad 6 nın gerisinde.

Tab s9 fe de gerisinde.

İstersen kıyaslama yapabilirsin. Ben pad 6 yı öneriyorum, hem daha iyi hem de daha şık.

Arkadaşlar selamlar.

Eşim için doğum hediyesi olarak tablet almayı düşünüyorum. Genelde film izleme gibi amaçla kullanılacak. Biraz şık ve güncel bir model olmasını istiyorum. Redmi tablete baktım fakat çok kararsız kaldım. Beni pişman etmeyecek bir model önerebilir misiniz?

Telefon markan ne ise onu al. Samsung sa Samsung
Bende Huawei Mate Pro var. Kesinlikle alınmaz. Keşke Samsung alsaydım. 4 yıldır kullanıyorum yazılımları çok kötü.

Arkadaşımda S9 FE+ var. Batarya ve boyut dışında farkları yok, sorun varsa yazabilirsin. Ona sorarım.

İşlemcisi kötü bir konumda olduğu için eli bayağı rahatsız ediyor FE modeli. FE+ ise öyle değil.

Arkadaşlar selamlar.

Eğer bütçenizi biraz arttırma imkanınız var ise Samsung Galaxy Tab S9 FE+ öneririm. Veya Honor Pad 9'a bakabilirsiniz. Kendiniz araştırma yapsanız daha iyi olur. İyi günler dilerim.

Arkadaşlar selamlar.

Kesinlikle iPad 9 almalısın. 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı