Selamlar, bütçem 10000 13000 arası elden ringi bekliyorum. Gelmesinin şerefine güzel bir bilgisayarla oynamayı düşünüyorum. Uzun bir süre yeni bir bilgisayar alamayacağım ve bilgisayar parçaları hakkında da çok bir bilgim yok. O yüzden size sorayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Selamlar, bütçem 10000 13000 arası elden ringi bekliyorum. Gelmesinin şerefine güzel bir bilgisayarla oynamayı düşünüyorum. Uzun bir süre yeni bir bilgisayar alamayacağım ve bilgisayar parçaları hakkında da çok bir bilgim yok. O yüzden size sorayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
HP OMEN15-EN1013NT 434M5EA RYZEN7-5800H 16GB Ddr4 512GB SSD 15,6" Rtx 3060 144 Hz 7 Ms Fhd Freedos - Gümüş arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Eklediğine bile değmez o işlemci 14 bine kesinlikle alınmamalı. Üstte atılan HP Omen modelini almanızı öneririm bu fiyatta rakipsiz. Alternatif olarak. Slayer 7XL-3060 | Game Garaj
Sade, düzenli, büyük alternatifleriyle boy ölçüşebilecek kadar güçlü oyun performansı sunan ve her yerde oynayabilmeni sağlayan kompakt tasarımlı OMEN 15 dizüstü oyun bilgisayarı. Hızlı AMD işlemci ve…
Eklediğine bile değmez o işlemci 14 bine kesinlikle alınmamalı. Üstte atılan HP Omen modelini almanızı öneririm bu fiyatta rakipsiz. Alternatif olarak. Slayer 7XL-3060 | Game Garaj
Attığınız ekran kartı 80 Watt. En iyi seçenek Omen burada.
Eğer HP Omen15'den sonra -en yerine -ek varsa MUX Switch destekliyor demektir. Rekabetçi oyun oynuyorsanız buna dikkat edin bence.