13.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Şevkini kırmak istemem bilgimde yok pek merakımdan soruyorum o bütçede gta 5 1080p orta grafike 60 fps veriyor mu drop olmadan.

Turbox bilgisayarlar bile orta 60 FPS veriyor, GTA V dediğin yüz yıllık oyun pek abartılacak gereksinimi yok.

İkinci el yoluna giderse RDR2 ve Cyberpunk'ı dahi orta/yüksek 60 FPS oynatacak cihaz bulur monitörün yanına.

Turbox bilgisayarlar bile orta 60 FPS veriyor, GTA V dediğin yüz yıllık oyun pek abartılacak gereksinimi yok.

İkinci el yoluna giderse RDR2 ve Cyberpunk'ı dahi orta/yüksek 60 FPS oynatacak cihaz bulur monitörün yanına.
İyimiş o zaman. Üni için laptop bakıyorumda fiyatlar çok yüksek. Onunla kıyaslamak için sormuştum.

İyimiş o zaman. Üni için laptop bakıyorumda fiyatlar çok yüksek. Onunla kıyaslamak için sormuştum.

Laptop biraz sıkıntılı olabilir ama sana da ikinci el öneririm. Bazı bütçeler sıfır ürün almak için pek ideal olmuyor maalesef. Yine sıfır alırsın da seni tatmin eder mi meçhul.

İntel ARC A750'yi 0 olarak alıp geri kalan ekipmanları sarı siteden almanız daha mantıklı.i3 13100f işlemci yürütür gibi sistemi. Öğlen bütün ekipmanları atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı