13.000 TL'ye RX 5500 XT sistem nasıldır?

Bütçe
35000
13'e o sistemi almayın. Oynadığı oyunlar için 5600 6600XT ikinci el sistem gayet yeterli olur hiç düşünmenize gerek yok. 20'ye yaklaşmış bu sistemin fiyatları ama biraz pazarlıkla güzel fiyata alırsınız. Arkadaşınızın sistemini almak size kolay geliyor olabilir ama sistem gerçekten kötü. Ekran kartı BERBAT. İşlemci VASAT. Anakart VASAT. SSD 250gb zaten bu devirde çok çok az. En azından 512GB olmalı ki bence bu bile yetersiz günümüz için ama idare edilebilir. Sadece ekran kartı farkı bile iki katı fark var. 13bin verip bu kadar kötü performans alacağınıza biraz daha ekleyip en azından önümüzdeki senelerde bile 1080p'de sizi idare edebilecek bir bilgisayarınız olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eger sizin yerinizde olsaydim ve butceyi en minimal duzeyde harcayip, idare eder bir performans icin 2.el R5 5600'lu bir sistem bakardim.

Bu arkadasin dedigini yapardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…