13.000 TL'ye sistem önerisi

Kerem Bayar

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman RTX bir kart bakmam daha mı iyi olur sizce? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. İncelemelerden baktığım kadarıyla fps testinde AMD daha önde çıkıyor. Belki fps artışı reflex teknolojisinden daha yararlı olur, ne dersiniz?

Sırf Reflex için NVIDIA kart almak mantıksız olur. Üstteki sistem çok iyi F/P bir sistem. 1080P'de 5600 ile birlikte rahat rahat 400-450 FPS'leri görürsün. Anti-Lag teknolijisi de iş görüyor.

Sırf Reflex için NVIDIA kart almak mantıksız olur. Üstteki sistem çok iyi F/P bir sistem. 1080P'de 5600 ile birlikte rahat rahat 400-450 FPS'leri görürsün. Anti-Lag teknolijisi de iş görüyor.
Peki şu anda bilgisayar alınır mı sizce? Fiyatlar iyi mi abartı mı anlamıyorum bilmediğimden.
15.000 civarlarına çıkmaya karar verdim de ona da öneri yapar mısınız lütfen?
Bu bilgisayarlar 6 yıl en azından online oyunlar için yeterli olacaktır, değil mi?

16 civarına çıkma imkânınız var mı? 6750XT sistem alınabilir.

Gaming gen olmak şart değil ise,

İki site arasında neden bu kadar büyük bir fiyat farkı var? Bir de tebilon sitesi güvenilir midir, ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…