Merhaba. 11-12-13K'ya laptop almak istiyorum. İş odaklı olacak. Daha çok Word, Office dosyaları kullanılacak. Hızlı açılıp kapanacak, Google'da vs. kasmayacak. Şimdiden teşekkürler.
Huawei Matebook D14 Ryzen 5 3500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Vega 8 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Tulpar T5 V20.1 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H ile oluşturduğu kompakt sistemiyle sadece en iyisini sunar!
www.monsternotebook.com.tr
Kendim kullanıyorum, dediğiniz işlemleri çok rahat yaparsınız ancak bu işlemler için bana kalırsa böyle bir bütçeye de böyle oyun tipi bir bilgisayara da gerek yok.
Asus D509DA-EJ339 AMD Ryzen 3 3250U 4GB 256GB SSD Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!