Merhaba, kasa toplamaktan çok anlamadığım için hazır sistem arıyordum ve Trendyol'dan alttaki sistemi buldum.
CS:GO, LoL gibi oyunlar rahatça oynanabilir mi önerir misiniz?
Zeiron Tsx70 Ryzen 5 3600 16GB Ram 1TB SSD RX580 8GB 256Bit Hazır Sistem Masaüstü Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Eğer sistem sıfır olacaksa,5600G'li apu sistem alın.
İleride de ekran kartı takarsınız,güçlü bir sisteminiz olur.
Ekran kartı takmadan da, valorantda 1080p de 100-150Fps arası, lolde de yüksek ayarlarda 150, cs de, 100fps arası alırsınız.
(Trendyol,Hepsiburada gibi sitelerden de almayın bilgisayar , komisyon kestikleri için biraz daha fazla para vermiş olursunuz.)
Eğer ikinci el sorun olmazsa, Rx6600'lü sistem toplanabilir.
Merhaba, kasa toplamaktan çok anlamadığım için hazır sistem arıyordum ve Trendyol'dan alttaki sistemi buldum.
CS:GO, LoL gibi oyunlar rahatça oynanabilir mi önerir misiniz?
Zeiron Tsx70 Ryzen 5 3600 16GB Ram 1TB SSD RX580 8GB 256Bit Hazır Sistem Masaüstü Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Eğer sistem sıfır olacaksa, 5600G'li APU sistem alın.
İleride de ekran kartı takarsınız, güçlü bir sisteminiz olur.
Ekran kartı takmadan da, Valorant'ta 1080p de 100-150FPS arası, LoL'de de yüksek ayarlarda 150, CS de, 100FPS arası alırsınız.
(Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden de almayın bilgisayar, komisyon kestikleri için biraz daha fazla para vermiş olursunuz.)
Eğer ikinci el sorun olmazsa, RX6600'lü sistem toplanabilir.