rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.804 Çözümler 2 28 Şubat 2025 #11 GaNDaLF_the_Grey dedi: Teşekkür ederim. XP pen artıst 13 aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullansın.
GaNDaLF_the_Grey dedi: Teşekkür ederim. XP pen artıst 13 aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullansın.
Expratan Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #12 GaNDaLF_the_Grey dedi: Teşekkür ederim. XP pen artıst 13 aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ürünü "store.xppen.com.tr"den mi aldınız? Gümrük tarzı sıkıntılar yaşadınız mı? Site de gümrük dahil diyor ama pek güvenemedim.
GaNDaLF_the_Grey dedi: Teşekkür ederim. XP pen artıst 13 aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ürünü "store.xppen.com.tr"den mi aldınız? Gümrük tarzı sıkıntılar yaşadınız mı? Site de gümrük dahil diyor ama pek güvenemedim.
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #13 Expratan dedi: Merhaba, ürünü "store.xppen.com.tr"den mi aldınız? Gümrük tarzı sıkıntılar yaşadınız mı? Site de gümrük dahil diyor ama pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Evet, store.xppen.com.trden aldım. Soruun yaşamadım. Ödemeyi yaptım, 2 gün sonra Ankara'dakı bır firma ürünü ve faturasını gönderdi.
Expratan dedi: Merhaba, ürünü "store.xppen.com.tr"den mi aldınız? Gümrük tarzı sıkıntılar yaşadınız mı? Site de gümrük dahil diyor ama pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Evet, store.xppen.com.trden aldım. Soruun yaşamadım. Ödemeyi yaptım, 2 gün sonra Ankara'dakı bır firma ürünü ve faturasını gönderdi.