13-14 bin TL Android telefon önerisi

MrhnRdgn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Şimdiye kadar iPhone 6 Plus, Xperia Z5 kullandım şimdi ise Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum. Bütçem ne yazık kı 13-14K civarı olduğu için ve performanslı bir telefon istediğim için karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (bu arada MI ya da Realme ya da Reeder benzeri markalar önermezseniz sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne konudan performansli? Oyun odakli degil ise Magic 7 Pro, Samsung tarafinda da butce biraz yukselebilirse A36.

İkinci el alma şansınız var mı?

Ne konudan performansli? Oyun odakli degil ise Magic 7 Pro, Samsung tarafinda da butce biraz yukselebilirse A36.
Daha çok oyun oynarım yüksek ihtimalle pubg falan

İkinci el alma şansınız var mı?
Tabii kide yenilenmiş de olur

https://www.epey.com/akilli-telefon...lli-telefonlar/nothing-phone-1.html [/QUOTE]
lar/nothing-phone-1.html[/URL]
Bu güzelmiş aslında tam oyun telefonu sağol kral

Tecno nasıl sizce? Babam pova neo 2 6/128 kullanıyor işlemci g85 ama yine de iyi gibi

Son düzenleme:
Techno yazılımsal olarak sevilmeyen bir marka. Bu markayı gözden çıkarmanızı tavsiye ederim.
Peki bu fiyata ne alabilirim ki f/p ürünü olarak? Bütçeyi artırma gibi Bi şansım yok ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…