13-14 bin TL Android telefon önerisi

2. El Ya da yenilenmiş ürün bandında öneriniz olur mu? Sadece android değil ios da olabilir. (tabii bu fiyata maksimum xs falan olur herhalde

Üstte linkini verdikleri telefona bakabilirsiniz.
Aslında iyi Bi telefon evet işlemcisi falan da iyi ama markası hiç tanıdık gelmedi güvenilir mi sizce

@MrhnRdgn Ben güvendim kulaklık aldım, kazıklandığımı iliklerime kadar hissettim. Bu telefon markanın ürettiği ilk model. Ben güvenmiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim.

Samsung Galaxy A35.
Oyun oynarken erisin sonra telefon değil mi?

Oyun için Exynos işlemcili telefon alınmasına karşıyım. Isınıyor ve ısındıkça yavaşlıyor maalesef.

Son düzenleme:
Yenilenmiş almanızı önermiyorum. Bu bütçede iPhone almanızı hiç önermiyorum. Oyun oynayacaksanız Samsung da önermiyorum.

Bulabilirseniz ikinci elden X6 ya da X6 Pro bulmaya çalışabilirsiniz.

Niye Samsung'larda oyun açılmıyor mu? Arkadaş e-sporcu değilse zaten gayet de yeterli Samsung'un oyun performansı.

Öyle bir şey yok kendim kullanıyorum, oyun oynarken ısınmayan telefon yok kılıf takarsan hissetmezsin ısıyı zaten,performans düşmesi gibi bir durumda yok.

Arkadaşlar sakin olun lütfen sadece istişare ediyoruz kavga değil.

Tavsiye ettiğiniz telefonları inceleyip hem kendime hem bütçeme en uygununu alırım.

Tavsiyeleriniz için sağolun teşekkür ederim.

Öyle bir şey yok kendim kullanıyorum, oyun oynarken ısınmayan telefon yok kılıf takarsan hissetmezsin ısıyı zaten,performans düşmesi gibi bir durumda yok.
A54 ile Rush Rally 2 oynadım 2 saat kadar kadar ısınma sonucu kare düşmesini iliklerime kadar hissettim. Hani optimizasyonu da iyi bir oyundur yıllardır oynarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…