13 14 bin TL bandında film, video, PDF gibi işler için kullanacağım. Yanında kalem klavye de olursa iyi olur yoksa da alacağım. Bu fiyatlara 2 tablet önerildiğini gördüm. Biri Huawei MatePad 11.5s diğeri Samsung S9 FE+. X isimli bir teknoloji mağazasındaki çalışana bu ikisini sordum şiddetle Huawei olanı önerdi. Daha uzun ömürlü olduğunu belirtti. Fakat Huawei'e markasından dolayı çok fazla güvenemiyorum. Samsung'da da DeX özelliği tableti bilgisayar gibi kullanmaya olanak sağlıyor. Tablet ekranı biraz büyük olursa, uzun vadede de götürecek, kasmayacak aşağı yukarı bu fiyatlara ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
HUAWEI Matepad 11 5 S, bilgisayar düzeyinde uygulamalarıyla ofis ve okul çalışmalarını kolaylaştırır Yansıma önleyici PaperMatte ekran gözlerinizi yormaz Şimdi satın alın!
Huawei nedense bu aralar daha ön plana çıktı. Özellikleri birbirini aratmıyor. Samsung tablet konusunda daha ön plandadır ve ömrü uzundur. Özellikle senin bahsettiğin Samsung model en iyi tablet modellerinden biri. Tak klavyeyi bilgisayar gibi kullan
HUAWEI Matepad 11 5 S, bilgisayar düzeyinde uygulamalarıyla ofis ve okul çalışmalarını kolaylaştırır Yansıma önleyici PaperMatte ekran gözlerinizi yormaz Şimdi satın alın!
Hocam yanında klavye ve HB üzerinden alındığında kalem olması çok iyi fakat uzun vadede kasma falan yaşatmaz değil mi? Bir de uygulama indirmede sıkıntı yaşar mıyım
Hocam yanında klavye ve HB üzerinden alındığında kalem olması çok iyi fakat uzun vadede kasma falan yaşatmaz değil mi? Bir de uygulama indirmede sıkıntı yaşar mıyım?
Huawei Samsung'dan bile daha uzun ömürlüdür kasma konusunda, uzun vadede daha az donma hissi verir ama indirme sıkıntısı yaşar mısın bilemem. Bir garantisi yok.
Gbox ile google sorununun düzelmesi olayı bayağı bir yasallaşmaya gidiyor gibi. Birde bu klavye kalem kampanyası çok iyi. Tabletleride A serisi samsung tabletler gibi değil.
Huawei reklam versede fena olmazdı ama
Gbox ile Google sorununun düzelmesi olayı bayağı bir yasallaşmaya gidiyor gibi. Bir de bu klavye kalem kampanyası çok iyi. Tabletleride a serisi damsung tabletler gibi değil.
Huawei reklam versede fena olmazdı ama
Bu ara sürekli karşıma reklamı çıkıyor forumda da bolca öneriliyor, eskiden sevdiğim almak istediğim bir markaydı ama Google sorunlarından sonra uzak durmaya karar verdim bazı arkadaşlarımın gbox gibi uygulamalarla kötü deneyimi var orta segment için hala alınabilir ama üst segment için riske girmezdim.
Bu ara sürekli karşıma reklamı çıkıyor forumda da bolca öneriliyor, eskiden sevdiğim almak istediğim bir markaydı ama Google sorunlarından sonra uzak durmaya karar verdim bazı arkadaşlarımın gbox gibi uygulamalarla kötü deneyimi var orta segment için hala alınabilir ama üst segment için riske girmezdim.
Evet bende sürekli reklamını görmeye başladım. Bende Google sorunu olmasa Samsung'u es geçip almak isterdim. Son dediğinize katılıyorum, belli bir bütçeden sonra riske değmez.