13-14 Bin TL Sistem Tavsiyeleri

Bütçe
13000

kkanjiro

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Avukat, Öğrenci, Amatör Felsefeci ve Tarihçi
Selam arkadaşlar, bilgisayar toplamayı düşünüyorum. On dört bin lirayı geçmezse sevinirim. AAA oyunlar oynamıyorum. World of Warcraft, Hearts of Iron, Cities Skylines, Total War benzeri işlemci ve RAM aşığı oyunlar oynuyorum. Onun dışında Online oynayacağım oyun CS2 olacaktır maksimum. Önerilerinizi bekliyorum.

BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

@Prime777

Peki hocam RIDVAN ABI-PATATES/AMD Ryzen 5 5500/MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X OC 4GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemde işlemciyi 5600 yapıp 32 Ram yapsam sizce nasıl olur? (Ram'in çok olmasını Silkroad için istiyorum. Arka planda çalışırken birden fazla bot oluyor çünkü ve bu ram tüketiyor.)

Ekran karti cucuk gibi. 12K'ya o alinmaz. Zaten nasıl 32 GB olacak o? Seceneklere baktim hepsi 2x8 RAM.

12K alacaksan, attigim Arc A750 iyidir.
Intel ekran kartlarına sıcak bakmıyorum hocam. Oynadığım bazı oyunlar eski ve ben iyi performans alabileceğim konusunda tereddütteyim.

Dün 32 yapılabiliyordu RAM ama bugün kaldırılmış galiba. Ben işlemciyi daha iyi yapmak istediğim için bunu önermiştim hocam çünkü işlemci konusunda daha önce başım ağrıdı. AAA oyunlarla da aram olmayınca bu sistem iyi olur demiştim. Ama 5500 ve 6600 daha iyi olur diyorsanız, peki öyle yapabilirim.

Ekran kartınla işin yok mu? Ona göre sistem toplayabilirim.

Ekran kartınla işin yok mu? Ona göre sistem toplayabilirim.
Sayın hocam ekran kartınla çok işim yok. AAA oyun oynamam, BF oynamam, CoD oynamam, GoW oynamam, TLoU oynamam. Strateji ve WoW, Silkroad gibi MMORPG'leri oynarım. RAM isteme sebebim de Silkroad'da onlarca bot çalıştırmam. Yani oyun oynarken arkada onlar çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…