13-14 inç ekranlı laptop önerisi

Hocam ben de aslında onları dusundum hatta bugun gittim baktım inceledim. Batarya konusunda ve ders esnasında kasma donma yasamak istemiyorum. O yuzden almisken iyi bir sey alayım istiyorum.
Lenovo Thinkpad, Asus Zenbook, HP Elitebook modellerine bakabilirsin lakin satıcıya dikkat et. Bazıları kutusu açılıp sonradan bantlanmış ürünler satıyorlar, ne kadar güvenilirler tartışılır. Garantici olmak istiyorsan Asus'un ve HP'nin sitesinden satın alabilirsin lakin o zaman da çok daha pahalıya denk geliyor.

Hepsini hesaba kattığımızda hem ucuza almak hem de aldığın ürünün sıfır olduğuna emin olmak istiyorsan üstteki arkadaşın da önerdiği gibi Huawei Matebook alabilirsin.

Herkese merhaba. Tıp okuyorum. Tus sınavı için ve sunum hazırlamak için arada bir de film dizi izlemek için hafif kompakt taşıması kolay ve özellikle bataryası 1 günü rahat çıkaracak bir notebook arıyorum. Sizlerin bilgisine de güveniyorum. Windows olmasını istiyorum. Tus dershanemin Online uygulaması macOS desteklemiyor. Tavsiyelerinizi aciliyetle bekliyorum.

ASUS'un OLED'leri var. Kesinlikle onlardan tavsiye ederim.

Arkadaşım da benzer amaçla ASUS Vivobook S15 aldı. Snapdragon işlemcili, OLED ekran, hoparlörleri harman kardon. Pil süresi ise muazzam. İncelemenizde fayda var.

Yeni nesil Vivobook alırken ram olayına dikkat etmek lazım. Boş slot olmayabiliyor. Ekstra ram takmak isteyenler teknik detaylarına dikkat etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı