13-15 bin TL televizyon önerisi

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar belirttiğim fiyata televizyon arıyorum. Akıllı olması, internete bağlanması, Netflix vb şeylere girebilmesi önceliğim. Televizyonlar hakkında pek fikrim yok. Panel olsun, kullanılan işlemcisi olsun, görüntü kalitesi olsun bunları da paylaşacağınız TV'lerde açıklayarak belirtirseniz kıyas yapmam daha kolay olacaktır. İlk evime alacağım ilk TV olacağı için özenle seçmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

ben 50 inch(139cm) ile aramayı başlattım siz dilerseniz bunu düşürebilirsiniz. led ve plazma ekran bana göre eskidi sizin tercihiniz size kalmış oled ekran almanız uzun vadede size yetecektir. bana pahalı geldi diyebilirsiniz ancak her geçen gün maalesef zamlanıyor üzerine biraz koyup 20k lık sıstemı almanız daha mantıklı param olsa tv olarak sony den başka marka almam ama çok pahalı velet :D

ben 50 inch(139cm) ile aramayı başlattım siz dilerseniz bunu düşürebilirsiniz. led ve plazma ekran bana göre eskidi sizin tercihiniz size kalmış oled ekran almanız uzun vadede size yetecektir. bana pahalı geldi diyebilirsiniz ancak her geçen gün maalesef zamlanıyor üzerine biraz koyup 20k lık sıstemı almanız daha mantıklı param olsa tv olarak sony den başka marka almam ama çok pahalı velet :D
2010 yıllarında Sony Bravıa serisi televizyon aldım hala sapasağlam ve görüntü kalitesi hala yeni gibi gerçekten çok sağlam. Tercihim bu yeni teknolojilerden faydalanmak qdoti, oled, crystal led falan gibi şeyleri almak.

Artıları ve eksilerini söyleyebilir misiniz ?

2010 yıllarında Sony bravıa serisi televizyon aldım hala sapasağlam ve görüntü kalitesi hala yeni gibi gerçekten çok sağlam. Tercihim bu yeni teknolojilerden faydalanmak qdoti, OLED, Crystal LED falan gibi şeyleri almak.

Artıları ve eksilerini söyleyebilir misiniz?

Ses ve görüntü olarak kaliteli 4K görüntü kalitesi 2 tane USB port girişi var ve bu yıl çıkan bir ürün incelemelerine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı